MEDYA

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in boşanma tarihi belli oldu

Ünlü şarkıcı Hadise, Nisan ayında nikah masasına oturduğu iş insanı Mehmet Dinçerler ile boşanacaklarını açıklamış ve boşanma davasını açtığını duyurmuştu. Ünlü çiftin boşanma kararının ardından şaşırtan iddialar peş peşe gelmişti. Boşanma davasını açan Hadise’nin maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmadığı öğrenilirken ünlü çiftin boşanma tarihi de belli oldu.

Aylar önce sessiz sedasız evlenen Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor. Evliliklerinde yaşadıkları sorunları aşamayan ünlü çiftten Hadise, anlaşarak boşanamadıkları için boşanma davası açtığını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşmıştı. Henüz 1 yılları dolmayan boşanma kararı alan çiftin boşanma davalarının görüleceği tarih belli oldu.

MADDİ VE MANEVİ BİR TALEBİ OLMADI

Hadise’nin boşanma dilekçesinde eşi Mehmet Dinçeler’le evlendikten sonra sanat hayatını kısıtlamaya yönelik tutum ve davranışlar sergilenmeye başlandığı iddiası yer aldı. Bu davranışların kısa süre içinde psikolojik baskı boyutuna ulaştığı ve bu psikolojik baskıların Hadise’yi oldukça yıprattığı ifadeleri de dilekçede yer aldı. Maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmayan Hadise, ‘Evlilik Birliğinin Sarsılması’ başlıklı Medeni Kanun 166. maddesi uyarınca boşanmayı talep etti.

BOŞANMA TARİHİ BELLİ OLDU

Mahkeme ise tarafların sunduğu dilekçelerin değerlendirmesini tamamladı ve 30 Eylül’e duruşma tarihi verdi. Çekişmeli olarak görülecek boşanma davası için hem Hadise hem de Mehmet Dinçerler’e davet çıkarılmasına karar verildi. Boşanma açıklamasının ardından ünlü çift hakkında çok sayıda iddia ortaya atıldı. Bu iddialardan en çok konuşulanı ise yüzük olayı oldu. Boşanma kararının ardından Hadise’ye evlilik teklifi ettiği 3 milyon TL’lik yüzük ile düğünde takılan takıları geri istediği iddia edilen Mehmet Dinçerler, yüzük iddiasını yalanladı. Hakkındaki iddiaları büyük bir şaşkınlıkla karşıladığını söyleyen Dinçerler, ‘Tek isteğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır’ ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu