MEDYA

Hadise ve Pınar Deniz’in yıllar önceki görüntüleri gündem oldu

Ünlü şarkıcı Hadise’nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım’la yeni bir aşka yelken açan Pınar Deniz, Yeni aşkını Melike Şahin konserinde sevgilisiyle verdiği el ele pozlarla duyurmuştu. Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz’in aşklarını herkese ilan etmesinin ardından çok konuşulan bir görüntü ortaya çıktı. Yıllar önce O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının konuğu olan Pınar Deniz’in kendisine dönen jüri üyelerinden Hadise’yi seçtiği ortaya çıktı. Pınar Deniz ve Hadise’nin bu görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kaan Yıldırıma ilişkisini noktalayan Hadise, Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmuştu. Hayatını Mehmet Dinçerler ile birleştiren Hadis, özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde verdiği bir konserde şarkısını söylerken gözyaşlarına hakim olamadığı anlar evliliğinde sorunlar olduğu iddialarını beraberinde getirmişti. Öte yandan Hadise’nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım’la aşk yaşamaya başlayan Pınar Deniz’in yıllar önce ünlü şarkıcıyı seçtiği görüntü yeniden gündem oldu. Bu ilginç tesadüf sosyal medya kullanıcıları tarafından gündeme taşındı.

PINAR DENİZ-KAAN YILDIRIM AŞKI

Yargı’nın Ceylin’i ünlü oyuncu Pınar Deniz, kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım’la yeni bir aşka yelken açtı. Geçtiğimiz aylarda aralarında aşk başladığı iddiaları gündeme gelen iki ünlü isim bu iddialar karşısında sessiz kalmıştı. Geçtiğimiz günlerde Melike Şahin konserine beraber el ele gelen Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti böylece aşklarını da ilan etmiş oldu.

HADİSE İLE YILLAR ÖNCEKİ GÖRÜNTÜSÜ GÜNDEMDE

Magazin manşetlerinin en üst sıralarında yer alan yeni aşkla beraber geçtiğimiz yıllara ait ilginç bir tesadüf de ortaya çıktı. Güzel oyuncu Pınar Deniz’in 2017 yılında O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına konuk olduğu ve şarkısını söyledikten sonra kendisine dönen jüri üyelerinden Hadise’yi seçtiği ve seçiminin ardından ‘Kadın dayanışması diyorum’ ifadelerini kullandığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Yıllar öncesine ait olan bu görüntü ile ilgili ‘Tesadüfün böylesi’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Başa dön tuşu