MEDYA

Hadise’den İmalı Sözler: Özgürlüğümüzü Kısıtlayanlara Sıfır Tolerans!

Eşi Mehmet Dinçerler ile arasının bozuk olduğu iddia edilen Hadise'nin konserde ki sözleri kime?

Cesur açıklamaları, sahne kıyafetleri, dansları ile her zaman dik duruşunu koruyan Hadise geri döndü!

Muhafazakar bir aile yapısı olduğu bilinen Gloria Jeans’ın sahibi Mehmet Dinçerler ile ilişkisi sonrası değiştiği, cesur ve iddialı duruşunu bozduğu iddia edilen Hadise son günlerde konserlerinde eski haline döndü.

Ancak Hadise’nin son 2 konser yüzüğünü takmaması ve geçtiğimiz günlerde verdiği bir konserde Küçük Bir Yol şarkısına ağlaması bunun üzerine Mehmet Dinçerler’in paylaştığı son fotoğrafta yüzük takmaması boşanma iddialarını gündeme getirmişti. Hadise eşi Mehmet Dinçerler’in doğum gününü de kutlamamış ve bu durum da dikkat çekmişti. Ancak dün Mehmet Dinçerler Hadise’nin son fotoğrafını beğenerek araların düzeldiği iması verdi.

HADİSE’DEN İMALI SÖZLER KİME?

Hadise geçtiğimiz günlerde verdiği son konserde ise sözleri ile kafaları karıştırdı. Sahne kıyafetlerini ve danslarını son konserler de eskisi gibi cesur olarak sergileyen Hadise sahnede söylediği sözle eşi Mehmet Dinçerler’in yaşam tarzına artık katlanamadığını mı ima etti dedikodularına sebep verdi.

Hadise son gerçekleştirdiği konserde “Özgürlüğümüzü kısıtlayanlara sıfır tolerans” demesi eşine mi diyor sorularını akla getirdi. Hadise Mehmet Dinçerler ile beraber olduktan sonra sahne kıyafetlerini oldukça kapalı şekilde tercih etmişi bu durum eşi izin veremiyor Hadise değişti yorumlarına sebep olmuştu. Ancak ünlü popçu son konserlerde adeta eski cesur Hadise’ye dönerek şaşırttı.

Hadise “Özgürlüğümüzü kısıtlayanlara sıfır tolerans” dedikten sonra cümlesini “Bu ülke bizim, bu ülke gençlerin” diyerek bitirdi.

 

Başa dön tuşu