MEDYA

Hadise’den Mehmet Dinçerler’e İkinci Darbe de Geldi!

Hadise boşanma iddialarının olduğu eşi Mehmet Dinçerler'e sahneden bir gönderme daha yaptı.

Muhafazakar yaşam tarzı ile bilinen Mehmet Dinçerler ile evlenen Hadise zor günler geçiriyor.

Hadise ile Mehmet Dinçerler evliliğinde sorunlar olduğu konuşuluyorken Hadise’den son zamanlarda sahnesinden eski eşine gönderme üzerine göndermeler yapmaya devam ediyor.

Ilk olarak Hadise’nin sahnede Küçük Bir Yol adlı şarkıyı seslendirirken birden ağlamaya başlaması ile ayyuka çıkan boşanma dedikoduları Mehmet Dinçerler ‘in yüzüksüz fotoğraf paylaşmasıyla kuvvetlendi. Hadise’nin eşinin doğum gününü kutlamaması tum bu iddiaları iyice gerçeğe yaklaştırdı.

Hadise son olarak konserlerinde eskisi gibi cesur kıyafetler ve dans gösterileri sergilemeye başlayınca ikilinin boşanacaklarına dair haberler kesinleşmiş oldu.

Son olarak ünlü popçu konserlerinde yüzüğünü takmamaya da başladı ve geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği konserde “Özgürlüğünüzü kısıtlayanlara sıfır tolerans” diye bağırınca eşi Mehmet Dinçerler’e gönderme yaptı.

Hadise’nin Mehmet Dinçerler ile ilişkisi sonrası değiştiği, sahne kıyafetlerini kapalı seçtiği, eski cesur sonlarını yapmadığı görülüyordu. Ancak son 1 aydır Hadise’nin eski kendi benliğine döndüğü görüldü.  Bunun da sebebinin Mehmet Dinçerler ile evliliğinden problemler olduğu şeklinde yorumlanmasına neden oldu.

Hadise ve Mehmet Dinçerler hala konuyla ilgili açıklama yapmazken, Mehmet Dinçerler geçtiğimiz günlerde Hadise’nin konser fotoğrafını beğenerek sorun yok mesaji vermeye çalıştı.

Başa dön tuşu