MEDYA

Hadise’nin Kocası Mehmet Dinçerler Reklamını Yaptı! Magnolia Bakery Reklamı

Abd'nin ünlü pastane zinciri Magnolia Bakery'in ilk İstanbul şubesi önünde uzun kuyrukla açıldı. Pastanenin sahibi Mehmet Dinçerler çıktı

Hadise ile ilişki yaşayarak magazin gündeminde yer edinen Mehmet Dinçerler son günlerde de ünlü popçuyla evliliğinde sorun çıktığına dair magazinde yer alıyordu. Peki boşanma haberleri reklam için miydi?

Geçtiğimiz günlerde Hadise konserinde Küçük Bir Yol şarkısını söylerken gözyaşlarına boğulmuş ve bu durum çeşitli söylentilere yol açmıştı. Hadise son konserlerinde yüzüğü çıkarmış ve eski cesur sahne kıyafetlerine ve şovlarına geri dönmüştü. Muhafazakar olarak bilinen Mehmet Dinçerler de paylaştığı fotoğrafta yüzüğünü takmamıştı. Son konser de Hadise’nin “Özgürlüğümüzü kısıtlayanlara sıfır tolerans” demesi de kocasına mı gönderme yapıyor sorusunu akıllara getirmişti.

Tüm bu olaylar zinciri ikilinin boşanma aşamasında olduğunda dair söylentileri ortaya çıkarmıştı. Ancak işin altından reklam mı çıktı?

İşlerin kötü gittiği Gloria Jeans’in sahibi Mehmet Dinçerler geçtiğimiz günlerde ünlü bir pastane zincirinin İstanbul’daki ilk şubesini açtı. ABD’nin ünlü pastane zinciri Magnolia Bakery geçtiğimiz günlerde ilk İstanbul şubesini Vadi İstanbul’da açmış ve pastane önünde uzun kuyruklar oluşmuştu.

Bugün Mehmet Dinçerler Zeki Bahçe’nin attığı “Bunlar da açlıktan ekmek bulamayıp, Sarıyer’de açılan dünyaca ünlü Magnolia Bakery pastanesinde pasta sırası bekleyenler.” tweetini alıntıladı ve “Banana Puding’imizi, siyasete alet etmeyiniz lutfen” diye yazdı. Dinçerler’in bu tweetinin altına kullanıcılar “Reklam içindi hepsi dimi” diye yazdı.

Başa dön tuşu