MEDYA

Hadise’nin Öfkesi Geçmiyor! Mehmet Dinçerler’e Gönderme Üzerine Gönderme

Ünlü şarkıcı Hadise boşandığı Mehmet Dinçerler'e göndermelerine devam ediyor.

Oyuncu Kaan Yıldırım sonrasında dolu dizgin aşk yaşamaya başladığı Mehmet Dinçerler ile kısa sürede sessiz sedasız evlenen Hadise’nin mutluluğu kısa sürdü.

Mehmet Dinçerler ile arasında son zamanlarda problemler olduğu söylenen Hadise konserlerinde bu iddiaları adeta doğruladı. Muhafazakar ailesiyle bilenen Mehmet Dinçerler’in Hadise’yi kısıtladığı konuşuyordu. Cesur sahneleri ve açıklamaları ile tanınan Hadise ilk dönemlerde Dinçerler ailesine uygun davranışlar sergilemişti. Ancak Hadise son konserlerinde eski haline geri dönmüştü.

Hadise’nin konserlerinde yüzük takmaması, cesur sahne kıyafetlerine ve danslarına geri dönmesi ve Küçük Bir Yol şarkısında ağlaması boşanma dedikodularını ortaya çıkarmıştı. Tam da bu esnada Mehmet Dinçerler’de paylaştığı bir fotoğrafta yüzünü çıkarmıştı.

Hadise son konserlerinde “Kimsenin sizi kısıtlamasına izin vermeyin. Özgürlüğümüzü kısıtlayanlara sıfır tolerans” demesi problemin kıskançlık olduğunu gözler önüne sermişti.

Hadise yine konserde biten evliliğine göndermede bulundu. Ünlü şarkıcı şarkı esnasında “Başlarken hep güzeldi. Hep… O zamanlar hep özeldi” diye bağırdı.

Mehmet Dinçerler’den boşanan Hadise sahne aldığı Beşiktaş’ta “Hay Hay” şarkısını seslendirdiğinde, “Başlarken hep güzeldi hep.. O zamanlar hep özeldi” dedi. Hadise bu sözlerinin ardından “En büyük aşk sizlersiniz” diyerek Dinçerler’e göndermelerine devam etti.

Başa dön tuşu