SPOR

Hakan Şükür Fatih Terim belgeselinde yer almayınca ünlü yorumculardan tepki geldi

Başarılı Teknik Direktör Fatih Terim’in Netflix’te yayınlanan belgeseli büyük ses getirdi. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği belgesel çok beğenilirken aynı zamanda da duygulandırdı. Fatih Terim ve eşi belgeseli izlerken gözyaşlarına hakim olamadı. Ancak Fatih Terim belgeseli ile ilgili bir detay tartışma yarattı. FETÖ firarisi Hakan Şükür ve Arif Erdem’e yer verilmemesi dikkat çekti. Ünlü yorumcular Sinan Engin ve Ertem Şener’den bu konuyla ilgili çok konuşulacak açıklamalar geldi.

1996-2000 yılları arasındaki görüntülerin yer aldığı Fatih Terim belgeselinde FETÖ firarisi Hakan Şükür ve Arif Erdem’in yer almaması hakkında yorum yapan Sinan Engin ve Ertem Şener bu durumu eleştirdi. Belgeselde kendisine yer verilmeyen Hakan Şükür’den de geçtiğimiz günlerde tepki gelmiş ve kendisi bu duruma isyan etmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Şükür, ‘Bence platform ve Fatih Terim benden bahsetmeyerek daha fazla ilgi çekti. Kimin fikriyse iyi iş. En azından Arif’e yapmayın. Gıkı çıkmıyor, idare ediyor çocuk. Onun da emeği çok, ayıp etmişsiniz.’ demişti.

HAKAN ŞÜKÜR VE ARİF ERDEM YER ALMADI

Fatih Terim’in hayatını konu alan ve 1996-2000 yılları arasındaki görüntülere yer verilen Fatih Terim belgeseli Netflix’te yayınlandı. Söz konusu belgeselde dönemin futbolcuları olan FETÖ firarisi Hakan Şükür ve Arif Erdem’e yer verilmedi. Geçtiğimiz günlerde kendisine ve Arif Erdem’e belgeselde yer verilmemesi ile ilgili tepkisini dile getiren bir açıklama yapan Hakan Şükür, ‘Ayıp etmişsiniz’ ifadelerini kullandı.

SİNAN ENGİN VE ERTEM ŞENER’DEN HAKAN ŞÜKÜR YORUMU

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programının sunucusu eski futbolcu Sinan Engin’den de konuyla ilgili bir yorum geldi. Engin, ‘Bazı şeylere takılmam. Ben o futbolcuların gollerini ve yaptıklarını belgeselde verirdim. Hakan Şükür ve Arif Erdem goller atmış, tarihi başarılar elde etmişler adları geçmiyor. Şu an ne yapmış, neredeymiş, firardaymış bunlar beni ilgilendirmiyor. Bu devletin kendi sorunu arkadaş. Ben burada söylüyorum. Bu adamlar goller atmış, tarihe adını yazdırmış. Adı olmalıydı bence. Yarın bir gün Türkiye’ye gelecek hesabını verecek. Herkes veriyor hesabını o da versin. O da gelecek eğer varsa suçu yargılanacak veya cezasını çekecek. Ben futbol adamıyım arkadaş beni ilgilendirmiyor başka ne yaptığı.’ dedi. Programın sunucusu Ertem Şener ise ‘Hakan Şükür’ün futbolculuk döneminde attığı goller bence de verilmeli. Hertha Berlin, Leeds United maçı ve daha birçok maç Hakan Şükür’ün tarihe geçtiği maçlar. Futbolculuk dönemindeki Hakan Şükür silinemez.’ yorumunu yaptı.

 

Başa dön tuşu