ÇUKUROVA

Halk Günü yeniden başladı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in 6 yıl boyunca her Cuma aralıksız sürdürdüğü ancak Covid-19 salgını nedeniyle 1 yıldır ara verdiği Halk Günü uygulaması yeniden başladı. Pandemi önlemleri alınarak yapılan Halk Günü’nde vatandaşlar yine sorunlarını anlattı, şikayetlerini dile getirdi, Başkan Soner Çetin de anında çözüm üretti.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 1 yıllık aranın ardından Halk Günü uygulamasıyla vatandaşlarla yeniden bir araya geldi.

Başkan Soner Çetin’in 6 yıl boyunca aralıksız sürdürdüğü Halk Günü uygulaması son 1 yıldır Covid-19 salgını nedeniyle yapılamamıştı. Pandemi önlemleri alınarak yapılan Halk Gününe sosyal mesafe ve maskeye dikkat edildi. 

En son Halk Gününü 20 Mart 2020 tarihinde yaptıklarını hatırlatan Başkan Soner Çetin, “Birbirimizi özlemişiz. Halk Günü yapamadık ama irtibatı hiç koparmadık. Sen Sor Başkan Cevaplasın uygulaması ve sosyal medya üzerinden her zaman sorunları dinledik, talepleri aldık. Şimdi pandemi önlemleri alarak iki uygulamayı birleştirdik. Halk Günü içerisinde bir yandan da sosyal medyadan gelen soruları cevaplayacağız. Buraya gelemeyen vatandaşlarımız da sorun, şikayet ve önerilerini iletebilecekler” dedi.

Başkan Soner Çetin, belediye başkanlığından en çok zevk aldığı anların Halk Günleri olduğunu belirterek, “Halkla birlikte olduğum zamanlar mutlu oluyorum” ifadesini kullandı.

Pandeminin belediyelerin yükünü artırdığını kaydeden Başkan Soner Çetin, “Ancak pandemi döneminde üzerimize düşeni yaptık. 65 yaş üstü vatandaşlarımıza yemek dağıttık, gıda kolisi dağıtımı yaptık, dezenfekte çalışmalarına ağırlık verdik, yolları ilaçladık. Bunun yanında belediye hizmetlerini de aksatmadan sürdürdük. Bu süre içinde 6’ncı toplu açılışı gerçekleştirdik. Açılışa Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu katıldı. 7’nci toplu açılışa hazırlanıyoruz. Temelini attığımız projeleri tamamlayıp yeniden toplu açılış töreni düzenleyeceğiz” şeklinde konşutu.

Başkan Soner Çetin, Belediyeevleri Mahallesi sakinlerine de müjde vererek, kentsel dönüşüme yıl bitmeden başlayacaklarını söyledi. Başkan Soner Çetin, konuşmasının ardından vatandaşlardan gelen sorun, şikayet ve talepleri değerlendirdi, sosyal medya üzerinden gelen soruları cevapladı.

 

Başa dön tuşu