GENEL

Haluk Pekşen kimdir, neden öldü? Haluk Pekşen hastalığı neydi? Haluk Pekşen biyografisi

Haluk Pekşen öldü mü? Haluk Pekşen kimdir, neden öldü? Haluk Pekşen hastalığı ne gibi soruların yanıtı merak ediliyor. Haluk Pekşen biyografisi ve merak edilenler haberimizde…

Haluk Pekşen hayatını kaybetti. Hukukçu kimliğiyle bilinen ve çok sayıda sivil toplum örgütünün Kurucu ve yönetici üyesi olan Pekşen yurtiçinde ve yurtdışında da çok sayıda şirketin danışmanlık avukatlık ve İcra Kurulu görevlerinde bulunmuştu. CHP Trabzon milletvekili ile yapılan Haluk Pekşen, İpekyolu Projesi (Merkez Türkiye), Eurocontrol Konvansiyonu Mevzuatı, Serbest Bölgeler Mevzuatı, hukuk, bankacılık ve finansman konuları başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde çok sayıda söyleşi ve makaleye de imza attı.

Peki, Haluk Pekşen kimdir, neden öldü? Haluk Pekşen’in hastalığı neydi? Haluk Pekşen hayat hikayesi ve merak edilenler haberimizde…

Haluk Pekşen neden öldü, hastalığı neydi?

Haluk Pekşen, Ağustos ayında Zatüre sebebiyle hastaneye yatırılmış. Hastanede tedavisi devam ettiği sırada kalp kapakçığı zarında iltihaplanma gelişti. Çeşitli hastalıklar nedeniyle uzun süredir hastanede tedavi altında olan Haluk Pekşen bugün 61 yaşında hayatını kaybetti.

Haluk Pekşen kimdir, Kaç yaşında? Haluk Pekşen hayat hikayesi

Haluk Pekşen üniversite eğitimini hukuk üzerine almıştır. Siyasi kariyerine SODEP’te başlayan Haluk Pekşen, CHP’de devam etmiştir. CHP Trabzon milletvekilliği yapan Haluk Pekşen, avacılık, Bankacılık, Gümrük, Dış Ticaret Yasası başta olmak üzere çok sayıda yasa, tüzük ve yönetmeliğin hazırlık çalışmalarında da görev almıştır.

1 Eylül 1961 tarihinde Trabzon’un Yomra ilçesinde dünyaya gelen Haluk Pekşen bugün 61 yaşında yaşamını yitirdi.

Başa dön tuşu