SPOR

Hamit Altıntop Milli maçtan sonra masaları yumruklayıp isyan etti

A Milli Futbol Takımı, dün akşam deplasmanda Faroe Adaları ile UEFA Uluslar C Ligi’ndeki son maçına çıktı. 2-1 mağlubiyetle C Ligi’ni tamamlayan Milli takımımız Uluslar B Ligi’ne yükseldi. Faroe Adaları-Türkiye maçındaki skor futbolseverleri adeta çileden çıkardı. Milli takımımızın ilk yarı ve ikinci yarıda hiçbir şekilde sahada varlık gösterememesi tepki çekti. Maçın ardından TRT Spor’a konuk olan TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop’un açıklamaları sırasında sergilediği tavır ise tartışma yarattı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz hakkındaki haberlere kızan ve bu konuda açıklamalara bulunan Altıntop, öfkeli tavrıyla dikkat çekti. Sinirlerine hakim olamayan ve elini masaya vura vura konuşan Altıntop’a bu tavırları sebebiyle tepki yağdı. Altıntop, Kuntz’la yola devam edileceğini ve kararlı olduklarını söyledi. Sosyal medyada gündem olan bu anlarla ilgili çok sayıda eleştiri içeren paylaşım yapıldı.

ELİNİ MASAYA VURA VURA KONUŞTU

A Milli takımın Faroe Adaları karşısında aldığı mağlubiyet tüm futbolseverleri adeta hayal kırıklığına uğrattı. Uluslar B Ligi’ne yükselirken deplasmanda rakibe fark atılmasını bekleyen futbolseverler 2-1’lik mağlubiyet sonrasında tepkilerini dile getiren paylaşımlar yaptı. Özellikle A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz2a yönelik ağır eleştiriler yapılması Hamit Altıntop’u sinirlendirdi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Altıntop, ‘Ben sorumluyum ya. Biz hocayla devam ediyoruz.’ dedi. Ayrıca takımdaki genç oyunculara destek olunması gerektiğini söyledi. Konuşması sırasında öfkeli halleri gözlerden kaçmayan Altıntop’un elini masaya vura vura konuşması tepki topladı.

‘ÇOCUKLARIN DESTEĞE İHTİYACI OLDUĞUNU GÖRMÜYOR MUYUZ?’

Kuntz’la yola devam edileceğini üzerine basa basa tekrarlayan Hamit Altıntop, maçın ardından çıkan haberleri ele aldı. Futbolcuların desteğe ihtiyacı olduğunu söyleyen Altıntop, ‘Çocukların desteğe ihtiyacı olduğunu görmüyor muyuz ya? Ne kadar psikolojik iniş, çıkışlardan geçtiğini görmüyor muyuz? Eren Elmalı’nın gelişim içinde olduğunu, İsmail’in profesyonelliğin kavramını anlaması için geçişte olduğunu görmüyor muyuz? Yunus Akgün, evet değerli, çok kıymetli ama Avrupa seviyesinde olmadığını görmüyor muyuz? Kerem çok iyi bir sezondan sonra devamını getirmek için daha çok çalışmak istiyor. Bunları görmüyor muyuz?’ dedi.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Hamit Altıntop’un canlı yayında yaptığı değerlendirmeler sırasında sinirli tavrı ve ellerini masaya vura vura konuşması futbolseverlerin tepkisini çekti. Özellikle Kuntz’la yola devam edileceğini söylemesi ve açıklamaları esnasındaki tavırları sosyal medyanın gündemine oturdu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Hamit Altıntop’un bu anlarını paylaşarak kendisini istifaya davet etti.

 

Başa dön tuşu