MEDYA

Hande Erçel’in yeğeni Aylin Mavi kanser mi oldu? Söylemezsem Olmaz yorumcusu Arto’dan şok İddia

Hande Erçel’in yeğeni mavi kanser mi oldu? Mavi’nin hastalığı ne? Söylemezsem Olmaz yorumcusu Arto gündeme bomba gibi düşecek bir iddiayı ortaya attı.

Ünlü oyuncu Hande Erçel’in son dönemlerde sık sık hastanede görülmesi ile birlikte sağlık problemi yaşadığı iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak bugün bambaşka bir üzücü iddia gündeme geldi. Sağlık sorunu yaşayan kişinin Hande Erçel değil yeğeni Mavi olduğu ortaya çıktı. Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Arto, iddiaları bugünkü programda gündeme taşıdı. Peki, Hande Erçel’in yeğeni Mavi kanser mi oldu? Mavi’nin hastalığı ne?

Hande Erçel’in yeni Mavi’den kötü haber geldi. Söylemezsem Olmaz programına sivri dilli yorumcularından Arto bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Mavi’nin kanser tedavisi görmeye başladığını iddia etti. Haberin yayılması ile birlikte sosyal medyada da konu gündeme oldu. Peki Hande Erçel’in yeğeni mavi kanser mi oldu? Mavi ne kanseri?

HANDE ERÇEL HASTANEDE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Ünlü oyuncu Hande Erçel son dönemlerde bir özel hastanede görüntüleniyor ordu.com Hande Erçel’in sağlık problemi yaşadığı iddia edilmişti ancak konunun içeriği bambaşka çıktı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada gündeme Gelen iddialar doğru çıktı. Hande Erçel’in yeğeni Aylin Mavi’nin kanser olduğu öne sürüldü.

Gamze Erçel ve Caner Yıldırım çiftinin 2019 yılında dünyaya gelen kızlara Aylin Mavi’ye kanser teşhisi konuldu. İddiaya göre aile Mavi’nin karnında bulunan şişlikten şüphelenerek hastaneye götürdü. Burada yapılan testler sonucunda minik Mavi’nin kanser olduğu ortaya çıktı.

ANNESİNİ KANSERDEN KAYBETMİŞTİ

Söylemezsem Olmaz yorumcusu Arto, konuyla ilgili yaptığı açıklamada kanser teşhisinin doğru olduğunu ve tedavinin başladığını söyledi. Ancak Hande Erçel’in yeni Aylin Mavi’nin ne kanseri olduğu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Hande Erçel daha geçtiğimiz yıllarda annesi Aylin Erçel’i kanser sebebiyle kaybetmişti. Yeğeninin sağlığı ile yakından ilgilenen güzel oyuncu Hande Erçel, dün bir özel hastanedeydi. Hande Erçel’in hastanenin içinde olduğu tahmin edilirken şoförünün Eczaneden ilaç alması dikkat çekmişti.

SOSYAL MEDYADA SIK SIK PAYLAŞIYOR

Hande Erçel yeğeni Mavi ile çekilen karelerini de sosyal medya hesabından sık sık paylaşıyor. Ancak son dönemlerde güzel oyuncunun sessizliğe Dürüm nesi bir sorun olduğuna işaret olarak görülmüştü. Yine son paylaşımı da yeğeni mavi ile birlikte yapan Hande Erçel, o günden sonra hikaye ya da paylaşım yapmadı.

Başa dön tuşu