MEDYA

Hande Sarıoğlu estetiksiz haliyle gündeme geldi

Yaptığı açıklamalarla sık sık magazin manşetlerinin en üst sıralarında yerini alan Hande Sarıoğlu, bu kez de estetiksiz haliyle gündeme geldi. Eski hali gündem olan Sarıoğlu’nun daha önce yaptığı ‘Bir dolar bir de benim memelerim çok değerli’ açıklaması hatırlandı. Göğüslerini 5 sene önce yaptırdığını söyleyen Hande Sarıoğlu’nun estetiksiz haline beğeni yağdı. Sosyal medyanın gündemine oturan eski fotoğraflarla ilgili yorum yapan sosyal medya kullanıcıları ünlü spikerin eski halinin daha doğal ve güzel olduğunu söyledi.

Göğüslerinin yanı sıra alın ve göz kenarları ile dudaklarında da estetik olduğu iddia edilen Sarıoğlu’nun değişimi herkesi şaşırttı. Evinde dans ettiği görüntüleri sosyal medya sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra işten çıkarılan Sarıoğlu, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor ve yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Son olarak eski haline ait görüntüleri ortaya çıkan ünlü spikerin estetiksiz hali çok konuşuldu.

‘BİR DOLAR BİR DE BENİM MEMELERİM ÇOK DEĞERLİ’

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve her anını takipçileriyle paylaşan Hande Sarıoğlu, geride bıraktığımız aylarda konuk olduğu bir programda göğüslerini 5 sene önce yaptırdığını söyleyen Sarıoğlu, ‘Arkadaşlar ben bu göğüsleri 5 sene önce bastım parayı aldım. Kalçalarım çok geniş olduğu için memelerim eksik kalıyordu proporsiyon olarak. Bir dolar bir de benim memelerim çok değerli.’ ifadelerini kullanmıştı.

ESTETİKSİZ HALİ ÇOK BEĞENİLDİ

Ünlü spikerin göğüsleri ile ilgili yaptığı açıklama uzun süre konuşulmuş ve gündemde kalmıştı. Alın ve göz kenarlarında botox, dudaklarında da dolgu olduğu iddia edilen Hande Sarıoğlu’nun estetiksiz görüntüleri ortaya çıktı. Değişimiyle bir hayli şaşırtan Sarıoğlu’nun estetiksiz hali daha çok beğenildi. Estetiksiz haline ait fotoğrafları ortaya çıkan Sarıoğlu için ‘Doğal hali daha güzelmiş’ şeklinde yorumlar yapıldı.

HANDE SARIOĞLU KİMDİR?

19 Eylül 1988 yılında Düzce’de dünyaya gelen Hande Sarıoğlu, İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunudur. Bir döneme damgasını vuran dizi Aşk-ı Memnu’nun son bölümlerinde Nihal ve Behlül’ün düğün organizatörü olarak ekranda yer aldı. 2010 yılında Mehmet Ali Eril’in sunumuyla ekrana gelen Çarkıfelek programında da izleyici karşısına çıktı. Spor spikeri olarak ekranda yer aldığı dönemde sosyal medya hesabından paylaştığı dans videosu sebebiyle işten çıkarıldı.

 

Başa dön tuşu