MEDYA

Hanife Gürdal Gelin Evi’nde! Gelin Evi Hanife kimdir, eşi kim?

Show TV ekranlarında yayınlanan Gelin Evi yarışmasının bu haftaki yarışmacıları arasında bulunan Hanife, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Bir dönem ekrana gelen izdivaç programlarıyla ünlü olan ve daha sonra sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya başlayan Hanife Gürdal, sık sık magazin manşetlerinde yer buluyor. Açıklamaları ve giyim tarzını değiştirmesiyle gündem olan Hanife Gürdal, Show TV’de yayınlanan Gelin Evi programına katıldı.

Aslı Hünel’in sunumuyla ekrana gelen Gelin Evi programında bu haftaki yarışmacılar arasında bir dönem katıldığı programlarla gündemde olan Hanife Gürdal yer alıyor. Haftanın ilk gününde yeni hafta yarışmacıları arasında Hanife Gürdal’ı gören izleyiciler Hanife Gelin ile ilgili araştırmalara başladı. Peki, Hanife Gürdal kimdir? Hnaife Gürdal kaç yaşında, nereli? Hanife Gürdal eşi kim? İşte detaylar…

HANİFE GÜRDAL GELİN EVİ’NDE

Bir dönem katıldığı programlarla adını duyuran ve sosyal medyada aktif olan Hanife Gürdal, açıklamaları ve en son giyim tarzını değiştirmesiyle gündemdeydi. Show TV ekranlarında Aslı Hünel’in sunumuyla ekrana gelen Gelin Evi programına katılan Hanife, yarışmada bir kez daha dikkat çekti. Hanife’yi Gelin Evi programında görenler büyük şaşkınlık yaşarken Hanife Gürdal ile ilgili araştırmalar da başladı.

HANİFE GÜRDAL KİMDİR?

1995 YILINDA İzmir’in Torbalı ilçesinde dünyaya gelen Hanife Gürdal, lise mezunudur. Tam adı Hanife Ömrüm Gürdal olan Hanife, 2015 yılında ATV’de Esra Erol’un sunumuyla ekrana gelen evlendirme programına katılmıştı. Daha sonra FOX TV’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen evlendirme programına transfer olan Hanife Gürdal, programda karşısına çıkan taliplerini ise hep reddetti. Programdan sonra sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya başlayan ve fenomen isim haline gelen Hanife Gürdal, 2019 yılında fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturdu.

Başa dön tuşu