GENEL

Mustafa Yücel Kimdir? Ne Yaptı? Nereli? Kaç yaşında? Ne İş Yapıyor? Tutuklandı Mı?

Mustafa Yücel neden gündem oldu? Mustafa Yücel kimdir? Mustafa Yücel nereli? Mustafa Yücel kaç yaşında? Mustafa Yücel ne iş yapıyor? Mustafa Yücel nerede yaşıyor? Mustafa Yücel tutuklandı mı?

Mustafa Yücel ismi neden Twitter’da gündem oldu? Mustafa Yücel’in tutuklanması neden isteniyor? Twitter’da Mustafa Yücel Tutuklansın hastagi ile TT çalışması başlatıldı. Peki Mustafa Yücel kimdir?

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol’u ölümle tehdit eden Mustafa Yücel’in serbest bırakılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor. Gazi Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol’u ölümle tehdit eden, ofisinin önüne 2 adet dana dili bırakan ve cinayet girişiminden bulunan Mustafa Yücel serbest bırakıldı.

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, kendisini tehdit eden Mustafa Yücel’in serbest bırakılmasının ardından “Dün telefonda Ben artık buralarda duramam diyen ağlamaya mecali olmayan annem soruyor. Beni korumak için gelmeye kalkıyor” diyerek isyan etti.

Mustafa Yücel kimdir? Mustafa Yücel nereli? Mustafa Yücel kaç yaşında? Mustafa Yücel ne mezunu? Mustafa Yücel ne iş yapıyor? Mustafa Yücel doktor mu?

Mustafa Yücel’in kendisini sosyal medyada doktor olarak tanıtarak kanser ilaçları sattığı iddia edildi.

BEŞTEPE’YE DAVET EDİLDİĞİ İDDİA EDİLDİ!

Mustafa Yücel adlı şahsın tehditler sonrası salıverildikten sonra Beştepe’ye davet edildiği iddia edildi.

Daha önce de aşı karşıtları tarafından defalarca tehdit edildiğini söyleyen Profesör Davutoğlu Şenol kendisinin ofisinin önüne dana dili bırakarak tehdit eden kişinin kamera kayıtlarından saptandığını ve sosyal medyada Op. Dr. Mustafa Yücel isimli sahte doktor hesabını kullanan ve Büyük Uyanış Derneği üyesi bir kişi olduğunu duyurdu.

Olay sonrası Prof. Şenol’a koruma kararı verilse de Mustafa Yücel adlı şahıs serbest bırakıldı. Mustafa Yücel adlı kişinin serbest bırakılması sosyal medyada tepki çekti.

Mustafa Yücel’in kendini sosyal medya hesabında avcı diye tanımladığı ve silahla pozlar verdiği görüldü. Mustafa Yücel adlı şahıs en son Şenol’un ofisinin olduğu binaya kadar gelmiş ve Şenol’u avlamak için beklediğini ifadeleriyle Twitter hesabından yazmıştı.

SERBEST BIRAKILDI TEHDİTE DEVAM ETTİ: DURMAK YOK YOLA DEVAM

Mustafa Yücel, serbest bırakıldıktan sonra Twitter hesabından “Durmak yok yola devam” diye yazması sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Twitter hesabında Op. Dr. olarak kendisini tanıtan Mustafa Yücel kendisinin Rusya’da eğitim aldığını öne sürmüştü.

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, kendisini tahdit eden sahtekar doktor şahsın serbest bırakılmasına dair şu yazıyı yazarak isyan etti;

“Bir bilim insanı.. bir kadın.. bir hekim… Hiç tanımadığı bir kişi bilime düşman olduğu için katledilmekten kıl payı kurtuldu. Esat Polis Merkezi, titiz bir çalışma ile kısa sürede faili buldu. Fail tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi. Salıverilişini Durmak yok yola devam diyerek duyurdu. Elinde öldürülecekler listesi olduğunu ve ilk kişinin Ankara’daki sarışın olduğunu belirtiyordu. Şimdi durmak yok diyor. Saat saat cinayeti nasıl işleyeceğini anlattığı tweetlerini siliyor. Hepsi emniyette dosyada. Delil karartma.. Sahte diploma ile doktor olduğunu iddia ediyor. Ses kayıtları ile kanıtlı sahtekarlık. Katledeceği kişi ile ilişkili mekan, zaman tutarsızlıkları ile dolu sahte haber üretip yayıyor. Bir seri cinayetin tamamlanması bekleniliyor.”

Başa dön tuşu