SİYASET

Hayırlı olsun

Adanalı hemşehrilerimizle omuz omuza vererek seçim bölgemizde gerekli istişarelerde ve fikir paylaşımlarında bulunduk. Vakit Adana için, Türkiye için çalışma vakti. 

 

Öyle temenni ediyorum ki; siyasi tartışmaların milletimize hizmetin önüne geçmediği bir yıl olsun. Fikirler ve ideolojiler farklı olabilir ancak ortak kaygımız Türkiye ve Türk Milleti olmalı. Vatandaşlarımız bizleri, meclis çatısı altına kendilerini temsil edelim, sorunlara çözüm bulalım, şartları imkânlar dâhilinde iyileştirelim umuduyla gönderdiler, bizler de bu teveccühe seçildiğimiz ilk günkü azim ve kararlılıkla çalışarak nail olacağız.

 

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru şunları söyledi: "AK Parti yine yalnızca Necip Milletimizin çıkarlarını gözetecektir. Partimiz; misyonunun gereği olarak yine Türkiye çıkarları doğrultusunda atılacak adımların, Aziz Milletimizin menfaatleri için hayata geçirilecek yenilikçi projelerin incelikle üretildiği ana karargâh olacaktır.

Adana Türkiye Büyük Millet Meclisi Yeni Yasama Yılı vatanımıza ve Aziz Milletimize hayırlı, uğurlu olsun.  Yükselen Yeni Türkiye’nin gücüne güç katacak kararlar alınacak, şanlı bayrağımızın kudretli gölgesi AK Parti sayesinde mazlumlara siper olmaya devam edecektir. Güçlü Meclis, Güçlü Türkiye’yi getirecektir.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye düşmanlarının dizlerini titreten, zalimlerin ayaklarını birbirine dolaştıran kararlı duruşuyla ülkemizin azameti perçinlenecektir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kararlı duruşu; terör devletlerine insan haklarını öğretecek, kendilerini dünyanın süper gücü zanneden kendini bilmezlere hadlerini bildirecektir.

Mesele Türkiye olduğunda, mesele bayrak ve vatan olduğunda gerekli Millî Duruş’u sergilemek öncelikle bizim yani, milletimizi temsil etmek üzere görevlendirilmiş, milletin vekili sıfatı ile şereflenmiş kişilerin görevidir. AK Parti’nin kalbi 18 yıldır olduğu gibi bugün yine aynı heyecanla Türkiye ile atmaya devam edecektir." dedi.

 

Başa dön tuşu