SARIÇAM

HAYVAN SEVERLER SARIÇAM’DA BULUŞTU

Sarıçam Belediyesi’nde düzenlenen  Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitiminde; Çukurova Üniversitesi Ceyhan Veteriner Fakültesi Öğretim Üyeleri, Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğünden görevli Veteriner Hekimi, Adana Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü’nden görevli Veteriner Hekim katıldı.

Düzenlenen eğitim öncesi Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Sarıçam Belediye Başkanı Sayın Bilal Uludağ  ; ” Hayvan severlerimizin yoğun ilgisi olduğu gibi diğer vatandaşlarımızın da bilinçlenmesini diliyorum. Bu etkinliğimiz belli aralıklarla düzenli olarak devam edecek ve etkinliğimize katkısını sunan tüm katılımcılarımıza, hayvan severlerimize teşekkür ederim. Hepiniz hoş geldiniz.” dedi.

 Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yaptığı konuşmanın ardından Milli Parklar Veteriner Hekimi Eyüp Turabik , hayvan severlere ve vatandaşlarımıza eğitim verdi.

     Sarıçam Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen  Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi 10-11 Mart 2020 tarihleri arasında olarak 2 gün boyunca devam edecek ve  eğitimin sonunda da sertifika verilecek.

Başa dön tuşu