GENEL

HDP’li Sezai Temelli açık açık tehdit etti: Bu memleketi başınıza yıkacağız

HDP Van Milletvekili Sezai Temelli, MİT ve İstanbul Emniyeti’nin başarılı operasyonu sonucunda kaçmaya çalışırken yakalanan Semra Güzel’in tutuklanmasına skandal bir paylaşımla tepki gösterdi. Paylaşımında açık açık tehditler savuran Temelli’nin ‘Bu memleketi başınıza yıkacağız’ ifadeleri gündem oldu. Temelli’nin skandal tehdidine tepki yağdı.

HDP Van Milletvekili Sezai Temelli, MİT ve İstanbul Emniyeti’nin başarılı operasyonu sonucunda kaçmaya çalışırken yakalanan Semra Güzel’in tutuklanmasına skandal bir paylaşımla tepki gösterdi. Paylaşımında açık açık tehditler savuran Temelli’nin ‘Bu memleketi başınıza yıkacağız’ ifadeleri gündem oldu. Temelli’nin skandal tehdidine tepki yağdı. HDP’li Semra Güzel’in sahte pasaportla kaçmaya çalışırken yakalanmasının ardından tutuklanmasına tepki gösteren HDP Van Milletvekili Sezai Temelli, skandal bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden Semra Güzel’in tutuklanmasına tepki gösteren Temelli, ‘Bu memeleketi başınıza mutlaka yıkacağız’ sözleriyle tepki çekti.

SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI

HDP Diyarbakır Semra Güzel’in 2017 yılında Adıyaman’da öldürülen PKK’lı terörist Volkan Bora’nın cep telefonundan çok sayıda fotoğrafı çıkmış ve teröristle birlikte çekilmiş fotoğrafları bulunan Güzel’in Meclis’te oy çokluğuyla dokunulmazlığı kaldırılarak hakkında yakalama emri çıkarılmıştı. MİT ve İstanbul Emniyeti’nin ortak operasyonu kapsamında terör örgütü PKK/KCK aracılığıyla yasa dışı şekilde yurt dışına çıkış arayışında olduğu tespit edilen Semra Güzel, MİT ve İstanbul Emniyeti’nin başarılı operasyonu ile yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Edirne’ye giderken Silivri’deki bir dinlenme tesisinde yakalanan Semra Güzel’in Mehtap Şahan adına düzenlenmiş sahte bir kimlikle yurt dışına kaçma çabasında olduğun öğrenildi. MİT ve İstanbul Emniyeti’nin operasyonuyla yakalanan Güzel, sevk edildiği Ankara Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HDP’Lİ TEMELLİ’DEN SKANDAL TEHDİT

HDP’li Semra Güzel’in tutuklanarak cezaevine gönderilmesine tepki gösteren HDP Van Milletvekili Sezai Temelli ise sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu. Açık açık tehditler savuran HDP’li Temelli, ‘Bir babanın başına Diyarbakır’ı yıktınız. Diyarbakır vekilimizi de zulümle gözaltına alarak düşmanlığınızı bir kez daha gösterdiniz. Diyarbakır’ın size sözü olsun, bu memleketi başınıza mutlaka yıkacağız.’ ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu