SPOR

Hentbol ve Voleybolcuların keyfi yerinde

Birinci Ligde yer alan Erkek Hentbol takımı Ankara’da Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Kulübü’nü 33-28 yenerken 2.Ligde mücadele eden Erkek Voleybol takımı ise deplasmanda Malatya Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 mağlup ettti.

 

ÜÇ HAFTADA 5 PUAN TOPLADI

Amasya Sulova deplasmanında kazanan Bolu deplasmanında ise Sebespor karşısında galibiyeti son saniye golü ile kaybeden Seyhan Belediyesporlu Hentbolcular son üç haftada topladığı 5 puan ile kötü haftaları geride bıraktı ve yükselişe geçti. Üst sıralara doğru emin adımlarla ilerleyen Mavi-Beyazlılar,1 Aralık Pazar günü saat 14.00’de ligin güçlü takımlarından Başkent Akademi ile karşılaşacak.

 

ERKEK VOLEYBOLCULAR YENİLMİYOR

Deplasmanlı Erkekler Voleybol 2.Liginde mücadele eden ve ilk iki haftayı kayıpsız kapatan Seyhan Belediyespor Voleybol takımı da, 3.hafta da deplasmanında rakibi Malatya Büyükşehir Belediyespor’u iyi bir oyun sonrası 3-2 yenerek üçte üç yaptı. Mavi-Beyazlılar Pazar günü Adana’da Menderes Spor Salonu’nda Saat:12.00’de, Düziçi İstiklal Ortaokulu ile karşılaşacak.

 

KADIN VOLEYBOLCULAR LİDERE 3-2 YENİLDİ

Deplasmanlı Kadınlar 2.Liginde yer alan Seyhan Belediyespor Voleybol takımı ise  Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda grupta lider durumda bulunan Tarsus Belediyespor ile karşılaştı. Çekişmeli geçen karşılaşmayı Mavi-Beyazlı ekip 3-2 kaybetti. Temsilcimiz hafta sonu deplasmanda Konya Pema Koleji Spor Kulübü ile oynayacak.

Başa dön tuşu