SPOR

Hull City Pelkas’ı kadrosuna katıyor! Anlaşma sağlandı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe’den bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe’nin Yunan orta sahası Dimitris Pelkas’ın Hull City yolcusu olduğu öğrenildi. Daha önce Ozan Tufan ve Allahyar’ı kadrosuna katan Hull City, Fenerbahçeli futbolcu Pelkas’ı kadrosuna katmaya çok yakın.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe’den bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe’nin Yunan orta sahası Dimitris Pelkas’ın Hull City yolcusu olduğu öğrenildi. Daha önce Ozan Tufan ve Allahyar’ı kadrosuna katan Hull City, Fenerbahçeli futbolcu Pelkas’ı kadrosuna katmaya çok yakın. Acun Ilıcalı, spor manşetlerini hareketlendiren bir transfer gündemiyle yine en çok konuşulan isimler arasında. Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe’nin Yunan orta sahası Dimitris Pelkas’ı kadrosuna katmak istiyor. İki kulüp transfer için anlaşmaya vardı. Transferin gerçekleşmesi için Pelkas’ın son kararı bekleniyor.

OZAN TUFAN VE ALLAHYAR’IN ARDINDAN 3. TRANSFER

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe ile transfer görüşmelerine devam ediyor. Daha önce sahibi olduğu Hull City’e Fenerbahçeli futbolcular Allahyar ve Ozan Tufan’ı transfer eden Acun Ilıcalı, şimdi de Yunan orta saha Pelkas’ı kadroya katmak istiyor. İki kulüp transfer için anlaşırken Pelkas’ın kararının beklendiği öğrenildi. Pelkas’ın teklifi kabul etmesi halinde Ilıcalı, Ozan Tufan ve Allahyar’ın ardından Fenerbahçe’den 3. futbolcu transferini gerçekleştirmiş olacak.

KULÜPLER ANLAŞTI

TRT Spor’da yer alan habere göre, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City ile Fenerbahçe arasında Pelkas transferi için anlaşma sağlandı. Ancak Yunan orta saha oyuncusu Pelkas’ın kararının beklendiği aktarılıyor. Pelkas2ın teklifi kabul etmesi halinde Fenerbahçe, İngiliz ekibi Hull City’e üçüncü futbolcu transferini gerçekleştirmiş olacak.

 

Başa dön tuşu