GENEL

Hz. Yuşa Camii hoparlöründen Isabelle şarkısını söyleyen gençler mahalleliye yakalandı

İstanbul’un Beykoz ilçesinde cami hoparlöründen şarkı söyleyen gençler mahalleliye yakalandı. Son dönemde popüler olan Isabelle şarkısını cami hoparlöründen söyleyen bir grup genç yakalandıktan sonra kendilerini ilahi söylüyorduk diyerek savundu. Mahalle sakinlerinden bir kişi camide şarkı söyleyen gençlere tepki gösterdi. O anlar cep telefonu kameralarına saniye saniye yansırken söz konusu görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sefo’nun meşhur şarkısı Isabelle son dönemde herkesin dilinde. Ancak İstanbul Beykoz’da bir grup genç tarafından bu şarkı cami hoparlöründen seslendirince mahalleli duruma tepki gösterdi. Hz. Yuşa Peygamber’in türbesinin bulunduğu Hz. Yuşa Camii’nin hoparlöründen Isabelle şarkısını söyleyen gençler mahalleli tarafından yakalanınca ilahi söylediklerini iddia etti.

CAMİDE BÜYÜK SAYGISIZLIK

İstanbul Beykoz’da Hz. Yuşa Peygamber’in türbesinin bulunduğu Hz. Yuşa Camii’nde bir grup gencin yaptığı saygısızlık bu kadarına da pes dedirtti. Cami hoparlöründen Sefo’nun Isabelle şarkısını söyleyen gençler mahalleliye yakalandı.

CAMİ HOPARLÖRÜNDEN ISABELLE ŞARKISINI SÖYLEDİLER

Hz. Yuşa Peygamber’in türbesinin bulunduğu Hz. Yuşa Camii’nin hoparlöründen gelen sesler üzerine harekete geçen mahalle sakinleri bir grup genci camide şarkı söylerken yakaladı. Sefo’nun Isabelle şarkısını söyleyen gençler yakalandıktan sonra kendilerini ilahi söylüyorduk diyerek savundu. Mahalle sakinlerinden bir kişi ise gençlere sitem ederek ‘Oğlum sizin Allah’a kitaba inancınız yok mu? Peygamber var burada ne yapıyorsunuz siz? Isabelle ne lan, dışarıda dinledik’ diyerek tepki gösterdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Camideki gençleri dışarı çıkaran vatandaşlar durumu polise ihbar etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenilirken cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Konuyla ilgili sosyal medya kullanıcılarından çok sayıda yorum geldi.

Başa dön tuşu