MEDYA

İbrahim Tatalıses’in sevgilisi 21 yaşındaki Berka Gül mü? Berka Gül kimdir, nereli?

Geçtiğimiz haftalarda Bodrum’da trafik kazası geçiren usta sanatçı İbrahim Tatlıses, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olmuş hatta hastaneden çıktıktan hemen sonra konser vermişti. Çok ciddi bir kaza atlatan ve hurdaya dönen araçta sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye kaldırılan İbrahim Tatlıses’i kurtarma çalışmaları sırasında görüntü alınmaması için beyaz bir çarşaf serilmişti. Tatlıses’in sevgilisi olduğu iddia edilen Berka Gül’ün de kaza sırasında ünlü şarkıcının yanında olduğu öne sürüldü.

Bodrum Yalıkavak’ta geçirdiği kaza sonrasında araçta sıkışan İbrahim Tatlıses’i olay yerine gelen ekipler sıkıştığı yerden kurtararak ambulansla hastaneye sevk etmişti. Tatlıses’i kurtarma çalışmaları sırasında aracın etrafına beyaz çarşaf serilerek görüntü alınmasının engellenmesi ise merak konusu olmuştu. İddialara göre, İbrahim Tatlıses’in sevgilisi olduğu öne sürülen 21 yaşındaki Berka Gül de kaza sırasında araçtaydı ve kazanın ardından görüntü alınmaması için böyle bir yönteme başvuruldu.

YANINDA SEVGİLİSİ VARDI İDDİASI

İbrahim Tatlıses’in geçirdiği kaza sonrasında aracında sıkıştığı ve olay yerine çok sayıda ekip yönlendirildiği bilgisi magazinde yer almıştı. Tatlıses’i sıkıştığı yerden kurtarma çalışmaları esnasında araç etrafına beyaz bir çarşaf serilmiş ve bu şekilde kameraların görüntü alması engellenmişti. Görüntü alınmasının engellenmesi ve araç etrafına çarşaf serilmesinin sebebi olarak Tatlıses’in yeni sevgilisinin yanında olduğu iddiaları ortaya atıldı.

ASİSTANI AÇIKLAMA YAPTI

Onur Akay’ın iddialarına göre, ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in yeni sevgilisi olduğu iddia edilen 21 yaşındaki Berka Gül de kaza sırasında araçtaydı. Kazanın ardından araç çevresine serilen beyaz çarşaf ise görüntülenmemek için önlem olarak serildi. Tüm bu iddiaların ardından Tatlıses’in asistanı Şule Yazar, Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına bağlanarak açıklamalarda bulundu. Berka Gül’ün İbrahim Tatlıses’in sevgilisi değil asistanı olduğunu söyleyen Yazar, ‘Berka çok genç bir kız, hukuk öğrencisi, böyle anılması doğru değil. İbrahim Bey’in yanında görünen her kadının sevgilisi gibi anılması hepimizi rahatsız ediyor. Berka, İbrahim Tatlıses’in asistanı. Yemek yemesine yardımcı oluyor. Benim yerime onu görevlendirmişti.’ Diyerek duruma açıklık getirdi.

KAZADAN SONRA KONSERE ÇIKMIŞTI

Bodrum’da geçirdiği kazadan sonra hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan usta sanatçı İbrahim Tatlıses, aynı gün tedavi gördüğü hastaneden taburcu olmuştu. İki ayağında kırık tespit edilen ve ayakları alçıya alınan Tatlıses, hastaneden taburcu olduktan sonra konsere çıkmıştı. Yalıkavak’ta sahneye çıkan ünlü şarkıcı, hayranlarıyla buluştuğu konserinde kaza anını da anlatmıştı.

 

Başa dön tuşu