MEDYA

İbrahim Tatlıses öldü iddiaları sosyal medyayı karıştırdı

Geçtiğimiz haftalarda Bodrum’da trafik kazası geçiren ve ölümden dönen ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in öldüğüne dair iddialar sosyal medyada gündem oldu. Trafik kazası geçiren ve iki bacağı kırılan Tatlıses, o gece sahneye çıkmış ve görenleri şaşkına çevirmişti. Sosyal medyada dolaşmaya başlayan ‘İbrahim Tatlıses öldü’ iddiaları ise usta sanatçının sağlık durumu ile ilgili merak uyandırdı. Ortaya atılan bu iddiaların gerçek olup olmadığı araştırılmaya başlandı.

Bodrum’da geçirdiği trafik kazası sonucunda iki bacağı kırılan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, hastanedeki tedavisinin ardından o gece konser vermiş ve kazaya rağmen sevenleriyle buluşmuştu. İbrahim Tatlıses’in geçirdiği kaza sonrasında tekerlekli sandalye ile sahneye çıkması herkesi şaşırtmıştı. Ünlü sanatçı ile ilgili bugün gündeme gelen iddia ise herkesi meraklandırdı. Şarkıcının öldüğüne dair iddialar gündeme gelirken bu iddiaların doğru olup olmadığı merak edildi. Peki, İbrahim Tatlıses öldü mü? İbrahim Tatlıses’e ne oldu? İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu nasıl? İşte tüm merak edilenler…

İBRAHİM TATLISES ÖLDÜ MÜ?

İmparator lakabıyla tanınan usta sanatçı İbrahim Tatlıses’in öldüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Sosyal medyada bu söylentileri gören vatandaşlar ‘İbrahim Tatlıses öldü mü?’ şeklinde araştırmalar yapmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda geçirdiği trafik kazası sonucunda ölümden dönen ünlü şarkıcının kazada iki bacağı da kırılmıştı. Ancak Tatlıses, kaza gecesi tekerlekli sandalye ile sahneye çıkarak konser vermişti. Bugün sosyal medyada gündeme gelen ‘İbrahim Tatlıses öldü’ şeklindeki iddiaların ardından Tatlıses hayranları konuyla ilgili araştırmalara başladı. Ünlü sanatçı Tatlıses’in öldüğüne dair ortaya atılan iddialar tamamen asılsızdır.

İBRAHİM TATLISES’İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

1 Ocak 1952 yılında dünyaya gelen İbrahim Tatlıses, yıllar önce kafasından vurulmuş ve uzun süre tedavi görmüştü. Sesi ve şarklarıyla Türkiye’nin en usta sanatçıları arasında yer alan Tatlıses, Ağustos ayında geçirdiği trafik kazası geçirmiş ve araç içerisinde mahsur kalmıştı. Yoğun kurtarma çalışmalarının ardından araçtan çıkarılan ve iki bacağında kırık olduğu tespit edilen Tatlıses, tedavisinin ardından hastaneden taburcu edilmişti. Sanatçının sağlık durumunun şu an iyi olduğu biliniyor.

Başa dön tuşu