SPOR

Icardi’nin eşi Wanda Nara kimdir? Wanda Nara kaç yaşında? Wanda Nara Maxi Lopez olayı

Galatasaray’ın yeni futbolcusu Mauro Icardi’nin uçağının İstanbul’a iniş yapmasıyla sosyal medya adeta yıkıldı. Icardi ve ailesi İstanbul’a geldi. Bazı Galatasaray taraftarı ise Icardi’yi karşılamak için hazır bulundu. Icardi’nin Türkiye’ye gelmesinin ardından özel hayatıyla ilgili merak edilenler de araştırılmaya başlandı. Icardi’nin eşi Wanda Nara da dikkat çekti. Wanda Nara ile ilgili merak edilen tüm detaylar yoğun bir şekilde araştırılıyor.

Galatasaray taraftarı günlerdir Icardi transferi için heyecanlı bir bekleyiş içinde. Bu heyecanlı bekleyiş Icardi’nin uçağının Türkiye’ye iniş yapmasıyla sona erdi ve sarı kırmızılı taraftarlar yıldız futbolcuya kavuştu. Icardi, eşi ve çocuklarıyla birlikte Türkiye’ye geldi. Galatasaray’ın yeni transferi Icardi’nin özel hayatı da merak konusu oldu. Özellikle eşi Wanda Nara hakkındaki tüm detaylar araştırılmaya başlandı. Peki, Icardi’nin eşi Wanda Nara kimdir? Wanda Nara nereli? Wanda Nara kaç yaşında? Wanda Nara Instagram hesabı nedir? Wanda Nara Maxi Lopez olayı nedir? İşte detaylar…

WANDA NARA KİMDİR?

Galatasaray’ın yeni transferi Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, 10 Aralık 1986 yılında Arjantin’de dünyaya geldi. Model, aktrist, sunucu ve futbol menajeridir. Icardi ile evli olan Wanda Nara, aynı zamanda eşinin menajeridir. 2014 yılında evlenen çiftin iki kızı bulunuyor.

WANDA NARA- MAXİ LOPEZ OLAYI

2008-2013 yılları arasında Arjantinli futbolcu Maxi Lopez ile evli olan Wanda Nara’nın bu evlilikten üç oğlu bulunuyor. Maxi Lopez ve Wanda Nara, 2014 yılında boşandı. İspanyol AS Gazetesi’nde çıkan habere göre Wanda Nara, eşi Maxi Lopez ile evliliğini Icardi sebebiyle bitirdi. Söz konusu iddialar gündeme bomba gibi düşerken o dönem Icardi ve Lopez takım arkadaşıydı. Bu iddialar gündeme geldiğinde iki futbolcu Inter forması giymekteydi. Wanda Nara-Maxi Lopez-Mauro Icardi ile ilgili iddialar İtalya’da günlerce gündemde kaldı.

Başa dön tuşu