GENEL

İETT otobüsü 7 araca çarptı: Yaralılar var

İstanbul Fatih’te İETT otobüsünün 7 araca çarptığı ve kazada ilk belirlemelere göre 14 kişinin yaralandığı bilgisine ulaşıldı. Zincirleme trafik kazasının yaşandığı Fatih’te Sahil Kennedy Caddesi çift yönlü trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan İETT otobüsünün sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemedi. Kaza yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İstanbul’un Fatih ilçesinde bir İETT otobüsü zincirleme kazaya karıştı. Fatih Yenikapı Sahil Kennedy Caddesi’nde plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir İETT otobüsü önündeki araçlara çarptı. Arakadan gelen araçların da İETT otobüsüne çarpması sonucunda zincirleme kaza meydana geldi. Kazada ilk belirlemelere göre 14 kişinin yaralandığı bilgisine ulaşılırken kaza yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi yönlendirildi.

14 KİŞİ YARALANDI

Kaza, İstanbul Fatih’te Yenikapı Sahil Kennedy Caddesi’nde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen bir İETT otobüsü önündeki araçlara çarptı. Arkadaki araçların da İETT otobüsüne çarpması sonucunda zincirleme kaza meydana geldi. 7 aracın karıştığı zincirleme kazada ilk belirlemelere göre 14 kişi yaralandı. Kaza yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

CADDE TRAFİĞE KAPATILDI

Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslara alınarak bölgedeki hastanelere sevk edildi. Zincirleme kazanın meydana geldiği Sahil Kennedy Caddesi ise çift yönlü trafiğe kapatıldı.

Başa dön tuşu