BÜYÜKŞEHİR

İhtiyacı olan vatandaş Şefkat Köprüsünde

Bağış yapmak isteyen vatandaşlarla, yardıma muhtaç vatandaşlar arasında kurulan şefkat köprülerine katılmak isteyen yardımseverler, belediyenin ALO 153 hattından ve http://sefkatkoprusu.com/ internet sitesinden başvurularını yapabiliyor.

ŞEFKAT KÖPRÜSÜNDE İLK BULUŞMAYI ZEYDAN KARALAR YAPTI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bağış yapmak isteyen vatandaşlarla, yardıma ihtiyacı olan vatandaşları buluşturmak için şefkat köprüsü kurduklarını açıkladı. Başkan Zeydan Karalar, “Siz bağışlıyorsunuz biz vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Ben bir maaşımı bağışlayarak yardım kampanyasını başlatıyorum. Mübarek Ramazan ayında zekatlarımızı bu şekilde değerlendirelim istiyoruz. Vatandaşlarımızın katkılarını bekliyoruz” dedi.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahipleriyle gönüllüler arasında köprüler kurmak niyetiyle çıktığı yolda, kentin kurumsal firmaları ile yapılan görüşmeler sonucunda, katkı koymayı kabul eden tedarikçi firmaların iban numaraları gönüllü formunun içinde yer alacak.

Dileyen vatandaşlar istediği marketten gıda kolisini temin edip 0 322 455 3975-76-77 nolu Kriz Yönetim Merkezini arayıp bilgi verdiklerinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak

 

Şefkat Köprüsü kampanyasının dışında Adana Büyükşehir Belediyesi toplamda 150 bin gıda kolisini de ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmayı planlıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi şu ana kadar 43 bin civarında koliyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Başa dön tuşu