GENEL

İLİZYON GÖSTERİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper BOYDAK’ın talimatları doğrultusunda kültürel etkinliklere önem veren Ceyhan Belediyesi Kültür Müdürlüğü ekiplerinin Murat Göğebakan Kültür Merkezi'nde düzenlediği ünlü ilizyonist Sermet ERKİN’in müthiş gösterisi Ceyhanlılar tarafından büyük ilgi gördü.

 

İki seansta düzenlenen gösteriye yoğun ilgi gösteren, hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Ali Alper BOYDAK, “Sermet Erkin Bey’e bu güzel gösterisinden dolayı çok çok teşekkür ediyoruz, şehrimize hoş geldiler, şeref verdiler. Biz her zaman böyle kültürel etkinlikleri arttırarak devam ettireceğiz. Seçimden sonra inşallah yine bu tür sosyal etkinliklere hep beraber devam edeceğiz, Sermet Bey’i yine davet edeceğiz. Yoğun ilgiden salonumuz doldu, taştı. Görüyoruz ki bu kalabalıklar hiç bitmeyecek, Ceyhanlı hemşehrilerimizin bu tür faaliyetlere ihtiyacı olduğunu bu konuda elimizden gelen gayreti göstereceğimizi bilmelerini isterim” dedi.

 

Sermet Erkin'in sahneye çıkmasıyla başlayan birbirinden ilginç illüzyon gösterileri izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Yıllardır sahnelerden inmeyen Sermet Erkin'in performansı büyük beğeni kazanırken, Ceyhanlılar bu güzel etkinliği düzenleyen Başkan Ali Alper BOYDAK ve ekibine teşekkür etti.

 

Başa dön tuşu