BÜYÜKŞEHİR

ilk maçı mahalleliyle oynadılar

Adana Büyükşehir Belediyesi Derman ekipleri, halkın derdini dinliyor ve anında çözümler üretiyor. Karataş’ın Kızıltahta Mahallesinde vatandaşların istediği voleybol sahası Derman ekipleri tarafından yapıldı.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda “Dert varsa, Derman kapında” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Derman ekipleri, Karataş’ın Kızıltahta Mahallesi’nde halkın sorunlarını dinledi. Mahalle Muhtarı Ayhan Ağırtmış ve yurttaşların sorunlarını dinleyen Derman ekipleri, spor yapmak isteyen mahallelilerin voleybol sahası isteğiyle karşılaştı.

SAHAYI İNŞA EDİP, MAHALLE HALKIYLA MAÇ YAPTILAR

Saha çalışmalarındaki talepleri ve sorunları değerlendiren Derman ekipleri, Kızıltahta Mahallesi’ndeki halkın voleybol sahası talebini de dikkate aldı. Ekipler, Başkan Zeydan Karalar’ın, “Tüm şikayetleri olabildiğince hızlı çözmeye çalışın” talimatı doğrultusunda mahallede gösterilen arazide düzeltme ve voleybol sahası çalışması gerçekleştirdi. İş makinelarıyla alanı düzelten Derman ekipleri daha sonra beraberlerinde götürdükleri file direklerini de dikerek alanı bir voleybol sahasına çevirdi. Aralarında Mahalle Muhtarı Ayhan Ağırtmış’ın da bulunduğu mahalleli ilk maçı Derman ekibiyle yaptı.

GİDERLERİ YAPMAYA GELDİLER SAHAMIZI DA YAPTILAR

Voleybol sahasının yapılmasından mutluluk duyduğunu belirten Mahalle Muhtarı Ayhan Ağırtmış, “Derman ekipleri geçtiğimiz günlerde mahallemizdeki giderlerle ilgili sorunu çözmek için gelmişti. Spor yapmak için bir sahamızın olmadığını söyledik. Bir hafta içerisinde yeniden gelen Derman ekipleri sahamızı yaparak bizim isteğimizi karşıladılar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a ve sorunlarımızı dinleyip çözüme kavuşturan Derman ekibine çok teşekkür ederiz” dedi.

Başa dön tuşu