TEKNOLOJİ

Instagram çöktü mü? Instagram neden atıyor? Intsgram düzeldi mi, ne zaman düzelecek?

Dünya genelinde yaygın olarak kullanılan sosyal medya platformu Instagram’da sorun yaşanıyor. Instagram kullanıcıları hesaplarında sorun yaşadıklarını ve Instagramın kullanıcıları sayfadan attığını aktarıyor. Instagram’da yaşanan giriş probleminin ardından arama motorlarında sorunun sebebi araştırılmaya başlandı. Instagram’da yaşanan problemin kaynağı merak edilirken platformun ne zaman normale döneceği de merak ediliyor.

Instagram’da giriş problemi yaşanıyor. Çok sayıda Instagram kullanıcısı platforma giriş yapamadığını ve giriş yaptıkları anda platformun kendilerini attığını belirtiyor. Instagram2da yaşanan sorun ve sorunun ne zaman düzeleceği merak konusu. Peki, Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? Instagram2a ne oldu? Instagram neden atıyor? Instagram düzeldi mi? Instagram ne zaman düzelecek? İşte tüm merak edilenler…

INSTAGRAM’DA ERİŞİM SORUNU

Akşam saatlerinde Instagram’da erişim sorunu yaşandığına dair paylaşımlar yapıldı. Çok sayıda Instagram kullanıcısı hesaplarına giriş yapamadıklarını ve giriş yaptıktan sonra Instagram’ın kendilerini attığını söyledi. Instagram’da yaşanan erişim sorunu kullanıcılarda merak uyandırdı. Giriş problemi yaşayan Instagram kullanıcıları hemen sorunun kaynağını araştırmaya başladı. 22 Eylül 2022 akşam saatlerinde Instagram’da yaşandığı aktarılan erişim sorunu ile ilgili çok sayıda paylaşım geldi. Uygulamaya girişte sorun yaşandığı ve mesaj bölümünde de sorunlar olduğu belirtildi.

INSTAGRAM’DAN AÇIKLAMA

Instagram, girişte yaşanan problemin ardından hemen bir açıklama yayınladı. Instagram’ın resmi açıklamasında, ‘Bazı kişilerin Instagram’a erişmekte sorun yaşadığının farkındayız. İşleri olabildiğince çabuk normale döndürmek için çalışıyoruz. Rahatsızlık için özür dilerim ve sıkı durun!’ ifadeleri yer aldı.

INSTAGRAM NE ZAMAN DÜZELECEK?

Çok sayıda kullanıcının giriş sıkıntısı yaşadığına dair şikayetlerini dile getirdiği sosyal medya platformu Instagram’da problemin yavaş yavaş düzeldiği görülüyor. Platform yavaş yavaş normale dönerken bazı Instagram kullanıcıları ise sorunun devam ettiğini dile getiriyor. İlerleyen saatlerde Instagram’ın tamamen normale dönmesi ve problemin tamamen çözülmesi bekleniyor. Şimdilik Instagram kullanıcılarının büyük bir kısmı giriş sıkıntısının ortadan kalktığını belirtiyor.

 

 

Başa dön tuşu