MEDYA

İrem Derici’nin Elazığ konseri iptal edildi

30 Eylül’de Elazığ’da sahne alacak olan ünlü şarkıcı İrem Derici’nin konseri iptal edildi. Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası’nın sponsor olduğu ve bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Geleneksel Salçalı Festivali’nde sahne alacak olan Derici, konserinin iptal edilmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Derici, Elazığlılara seslenerek ‘En kısa zamanda bir şekilde sizinle buluşup şarkılarımı bağıra çağıra söyleyeceğim. Bunu da buraya not edin’ dedi.

Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin Elazığ’daki konser organizasyonu bazı grupların tepkisini çekti. Derici’nin konser organizasyonunun iptali talep edildi. Gelen tepkiler üzerine 30 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan İrem Derici konseri iptal edildi. Son dönemde artış gösteren konser iptallerine bir yenisi daha eklenirken olay sosyal medyanın gündemine yerleşti. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı İrem Derici’nin konserinin iptal edilmesine tepki gösterdi.

İREM DERİCİ KONSERİ İPTAL EDİLDİ

Elazığ’da bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Salçalı Köfte Festivali’nde sahne alacak olan ünlü şarkıcı İrem Derici, konserinin iptal edilmesiyle büyük bir şok yaşadı. 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalde konser verecek olan Derici, bazı gruplardan gelen tepkiler üzerine konserinin iptal edildiğini öğrendi. İptal kararına çok sinirlenen ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

‘KONSERİN İPTALİ İÇİN BASKI OLUŞTURDULAR’

İptal edilen İrem Derici konseri ile ilgili açıklama yapan Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan, İrem Derici’nin 2021 yılında alışveriş merkezi açılışı için kente geldiğini ve bu dönemde hiç kimseden tepki oluşmadığını hatırlattı ve ‘Bu yıl 4’üncüsünü düzenleyeceğimiz Salçalı Köfte Festivali’nde sanatçı İremDerici ile ilgili son zamanlarda bazı STK ve siyasi partilerin karşıt açıklamaları ve baskılarından dolayı bu konseri iptal etme kararı alacağız. İrem Derici, 2021 yılında Elazığ’da AVM açılışına katıldı. Kimseden bir tepki yoktu ancak bu sene düzenlenecek olan festivalimizde İrem Derici’nin sahne alacağını duyurmamız sonrasında bir algı oluşturarak konserin iptal edilmesi için baskı oluşturmaya başladılar. Memleketimizin başka sorunu kalmamış gibi bir tek problem İrem Derici’ymiş demek ki. Biz de mecburen bu konseri iptal etme yoluna gideceğiz.’ dedi.

İREM DERİCİ’DEN AÇIKLAMA

Elazığ’da vereceği konser iptal edilen ünlü sanatçı İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duruma tepki gösterdi. 2021 yılında Elazığ’da verdiği bir konserin videosunu paylaşan Derici, ’30 Aralık 2021, Elazığ konserimiz. Görüyorsunuz izdihamı, sevgi selini! Elazığ halkı beni istememezlik yapmamıştır, buna eminim. Bizim her zaman özel bir bağımız oldu. Ben partiler üstüyüm, ben siyasetler üstüyüm! Ben sanatçıyım! Şarkılarım milyonlara hitap eder. Sevenlerimle arama giremezsiniz. En kısa zamanda bir şekilde sizinle buluşup şarkılarımı bağıra çağıra söyleyeceğim. Bunu da buraya not edin! Bende renk, dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı olmaz! Ben sadece severim, hem de çok severim! Seni çok seviyorum Elazığ!’ notunu düştü.

 

Başa dön tuşu