MEDYA

İrem Derici’nin Instagram hesabı hacklendi

Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin milyonlarca takipçisinin bulunduğu Instagram hesabı hacklendi. Hesabını hackleyen kişiye tepki gösteren Derici, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak bunu yapanı bulduğunda burnundan fitil fitil getireceğini söyledi. Duruma çok sinirlenen şarkıcının tepkisi ise sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin milyonlarca takipçisinin bulunduğu Instagram hesabı hacklendi. Hesabını hackleyen kişiye tepki gösteren Derici, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak bunu yapanı bulduğunda burnundan fitil fitil getireceğini söyledi. Duruma çok sinirlenen şarkıcının tepkisi ise sosyal medyada gündem oldu. Instagram hesabında milyonlarca takipçisi olan ünlü şarkıcı İrem Derici’nin hesabı hacklendi. Yoğun bir konser maratonu geçiren ve konserlerindeki enerjisiyle sık sık gündeme gelen Derici, hesabını hackleyen kişiye Twitter üzerinden ateş püskürdü. Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Derici, ‘Fitil fitil getireceğim burnundan yapanı bulduğumda. Bekle şerefsiz.’ ifadelerini kullandı.

INSTAGRAM HESABI HACKLENDİ

Yaz boyunca konserden konsere koşan ve çok yoğun bir konser maratonu geçiren ünlü şarkıcı İrem Derici, bitmeyen enerjisi ile sık sık gündeme geliyor. İrem Derici, özel hayatı ve iş hayatıyla magazin manşetlerinde sık sık yer alan bir isim. Ancak ünlü şarkıcı bu kez sosyal medya hesabının hacklenmesiyle gündemde. Her zaman dobra olan ve lafını hiç kimseye karşı esirgemeyen İrem Derici, hesabını hackleyen kişiye de öfkesini yaptığı paylaşımla dile getirdi.

‘BURNUNDAN FİTİL FİTİL GETİRECEĞİM’

Milyonlarca takipçisi bulunan Instagram hesabı hacklenen İrem Derici, duruma duyduğu öfkeyi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan şarkıcı, ‘Fitil fitil getireceğim burnundan yapanı bulduğumda. Bekle şerefsiz.’ Diyerek hesabını hackleyen kişiye ateş püskürdü.

PAYLAŞIMLARIYLA GÜNDEMDEYDİ

Yoğun konser maratonundan geriye kalan zamanlarını tatil yaparak geçiren ünlü şarkıcı İrem Derici, geride bıraktığımız haftalarda plajda güneşlenirken ilginç bir içki içme taktiği denedi ve bu anlarını Instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı. Kadehi ayak parmaklarının arasına sıkıştırdığı görülen Derici, kendini zorlayarak içkiyi içmeyi başardı. Ünlü şarkıcı o ilginç anları sosyal medya hesabından paylaşarak ‘Eli dursa ayağı durmuyor’ notunu düştü.

 

Başa dön tuşu