MEDYA

Mavi bikinisi ile sosyal medyada yürek hoplatan Aleyna Kalaycıoğlu’nun sevgilisi o ünlü milli futbolcu çıktı

Survivor 2021 yarışmasında adını duyuran ve geçtiğimiz günlerde yeni şarkısını çıkaran Aleyna Kalaycıoğlu şu sıralar aşk sarhoşu. Sosyal medyadan paylaştığı mavi bikinili pozu ile takipçilerinin deyimi ve yorum yağmuruna tuttuğu Aleyna'nın yeni sevgilisi ise oldukça tanıdık birisi. Aleyna Kalaycıoğlu şu sıralar ünlü futbolcu ile aşk tatilinde.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışması ile adını duyuran ve geçtiğimiz günlerde de yeni şarkısını yapan Aleyna Kalaycıoğlu şu sıralar sosyal medyanın da en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlara her geçen gün yenisini ekleyen Aleyna Kalaycıoğlu mavi bikinili pozu ile adeta nefes kesmişti. Kalaycıoğlu bu defa da aşk haberleriyle gündemde. Çünkü Survivor yarışmacısı dünyaca ünlü milli futbolcu ile aşk yaşıyor. Çift şu sıralar beraber tekne tatilinde.

MAVİ BİKİNİLİ POZLARI YÜREK HOPLATTI

Survivor yarışmasıyla adını duyuran ve bir dönem adı Batuhan Karacakaya ile anılan Aleyna Kalaycıoğlu yarışmanın ardından Ayşe Yüksel ile tartışmaları ile gündeme gelmişti. Survivor 2022 all star yarışması devam ettiği sırada da Batuhan Karacakaya ile ilgili bir paylaşım yapan Aleyna Kalaycıoğlu Geçtiğimiz günlerde yeni bir şarkı da çıkardı. Şarkısına reklamı sosyal medya hesabından yapmaya devam eden Aleyna aynı zamanda verdiği pozlarla da gün damdan bitmiyor. Son olarak tatilde çekilmiş mavi bikinili pozunu sosyal medya hesabından paylaşan Aleyna Kalaycıoğlu Bu poz ile birlikte kendini de ele verdi. Yeni bir aşka Yelken açan Aleyna’nın yeni sevgilisinin çok ünlü bir futbolcu olduğu ortaya çıktı.

ALEYNA KALAYCIOĞLU CENGİZ ÜNDER İLE AŞK YAŞIYOR

Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu şu sıralar milli futbolcu Cengiz Ünder ile aşk yaşıyor. Hatta çift Mavi Tur da tatilde. Aleyna Kalaycıoğlu sosyal medya hesabından verdiği mavi bikinili pozun da Cengiz Ünder’in teknesinde çekildiği iddia edildi. Ünlü futbolcu ile birlikte videosu da ortaya çıkan Aleyna Kalaycıoğlu iddiaya göre Geçtiğimiz günlerde milli futbolcunun maçını izlemeye de gitti. Zaten çiftin sosyal medya paylaşımları da onları ele verme yetiyor. Çünkü Aleyna Kalaycıoğlu ve Cengiz Ünder Instagram hesabından yaptıkları paylaşımda aynı yerde aynı saatte olduklarını gösterdi.

TAKİPÇİLERİ ÇOK YAKIŞTIRDI

Henüz Aleyna Kalaycıoğlu ve Cengiz Ünder’den Aşk paylaşımı gelmedi ancak sosyal medyada dolaşan görüntüler sonrasında takipçileri ikiliyi birbirine çok yakıştırdıklarını söyledi. Fakat bazı sosyal medya kullanıcıları ise bu aşkın çok uzun sürmeyeceğini söylüyor. Bakalım Aleyna Kalaycıoğlu ve Cengiz Ünder’den aşk paylaşımı ne zaman gelecek?

Başa dön tuşu