SPOR

İrfan Can Kahveci Serdar Ali Çeliker’e hakaret etti

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci, ünlü yorumcu Serdar Ali Çeliker’e söyledikleriyle gündeme geldi. Konyaspor maçında forma şansı bulan İrfan Can Kahveci, performansıyla eleştirilmişti. Süper Lig’e güzel bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Konyaspor maçında genel olarak düşük bir performans sergilemiş ve İrfan Can’la beraber tüm oyuncular sert eleştirilere maruz kalmıştı.

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci, ünlü yorumcu Serdar Ali Çeliker’e söyledikleriyle gündeme geldi. Konyaspor maçında forma şansı bulan İrfan Can Kahveci, performansıyla eleştirilmişti. Süper Lig’e güzel bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Konyaspor maçında genel olarak düşük bir performans sergilemiş ve İrfan Can’la beraber tüm oyuncular sert eleştirilere maruz kalmıştı. Konyaspor maçında kullandığı serbest vuruşla gündem olan İrfan Can Kahveci, sosyal medyada taraftarlar tarafından eleştirilmişti. Spor programlarında yorumcular tarafından da eleştiri alan İrfan Can’a bir eleştiri de ünlü yorumcu Serdar Ali Çeliker’den geldi. Çeliker, İrfan Can’in sorumluluk almadığını belirtmişti. Genç futbolcudan Çeliker’e çok konuşulacak bir yanıt geldi.

‘SORUMLULUK ALMIYORSUN’

Fenerbahçe’nin Konyaspor’la oynadığı maç gündem olmuş ve pozisyonlar çok tartışılmıştı. Süper Lig’e güzel bir başlangıç yapan ancak genel olarak sergilenen kötü performansla ilk mağlubiyetini Konyaspor’dan alan Fenerbahçe, eleştirilerin odağı olmuştu. Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, ünlü yorumcu Serdar Ali Çeliker tarafından sert bir şekilde eleştirildi. İrfan Can’ın sorumluluk almadığını söyleyen Çeliker, ‘İrfan Can Kahveci, kendisini yıldız zanneden bir adam. O frikikte o topu Ferdi’ye nasıl atarsın? Sorumluluk almıyorsun. Ben yemem bunları. Ferdi’ye vereyim o ortalasın. Osayi’ye atayım o koşsun. Sorumluluk alacaksın!’ ifadelerini kullandı.

İRFAN CAN’DAN CEVAP GELDİ

Ünlü yorumcu Serdar Ali Çeliker’in eleştirisine yanıt veren İrfan Can Kahveci, ‘Merak etme ben çok sorumluluk alıyorum. Sorumluluklarımdan biri de sizin gibi şaklabanların, kötü bir şeyde ortalığı karıştırmaya çalışıp sürekli birilerini ortaya atanların, algı yapmaya çalışanların, ailemizi karıştırmasına izin vermemek. Oynarız veya oynamayız her zaman takımımıza destek olur, Fenerbahçe’nin iyiliği için herkesle mücadele ederiz biz merak etme sen. Geçen sene üstümüze yaptığın algıları geçtik, yemeyiz bunları.’ dedi.

 

Başa dön tuşu