SEYHAN

İşçilerle çorba içti, kolaylıklar diledi

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, daha yaşanabilir bir Seyhan için görev yapan Temizlik, park ve bahçeler, fen işleri müdürlüğüne bağlı işçileri sabah mesai öncesinde ziyaret edip, sabah çorbası ikram etti ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, güne işçileri ziyaret ederek başladı. Belediyeye bağlı birimlerde görev yapan işçileri mesai öncesi ziyaret eden Başkan Akay çorba ikramında bulundu onlarla sohbet etti. Her zaman emeğin ve emekçinin yanında olduklarını dile getiren Başkan Akay “Türkiye’de işçilere karşı yükümlülüklerini tam ve zamanında yerine getiren ender belediyelerdeniz. İşçilerin alın teri kurumadan haklarını verebiliyor olmak bizi mutlu ediyor. Hepinizin emeğine sağlık” diye konuştu.

“DAHA YAŞANABİLİR BİR SEYHAN İÇİN HİZMET ÜRETMEYE DEVAM”

Seyhan’da üretilen her hizmette emek ve alın teri olduğunu vurgulayan Başkan Akay şöyle konuştu;

“Daha güzel ve daha yaşanabilir bir Seyhan için ürettiğimiz hizmetleri, çalışma arkadaşlarımızla birlikte ortaya koyuyoruz. Emek ile şekillenen, alınteri ile değerlenen hizmetleri ortaya koyan emekçi kardeşlerimiz bizim en büyük destekçimizdir. Bugün çalışma arkadaşlarımızla sabah çorbasını birlikte içerek onlara kolaylıklar diledik. Seyhanımız için emek veren değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Başkan Akay daha sonra diğer birimlerdeki işçileri de ziyaret ederek işçilere kolaylıklar diledi.

Başa dön tuşu