MEDYA

Yargı dizisi yeni sezonda Ilgaz hayranlarına kötü haber

Kanal D ekranlarının ilk sezonuyla herkesi kendine hayran bırakan dizisi Yargı’dan ikinci sezon müjdesi geldi. 2. sezonuyla ekrana geri dönmeye hazırlanan sevilen dizi büyük bir merak ve heyecanla bekliyor. Sezon finalinde final sahnesiyle herkesi büyük bir merakta bırakan dizinin yeni sezonu için nefesler tutuldu Artık gri sayımına başlanan ikinci sezonla ilgili merak edilen pek çok detay var.

Kanal D ekranlarının ilk sezonuyla herkesi kendine hayran bırakan dizisi Yargı’dan ikinci sezon müjdesi geldi. 2. sezonuyla ekrana geri dönmeye hazırlanan sevilen dizi büyük bir merak ve heyecanla bekliyor. Sezon finalinde final sahnesiyle herkesi büyük bir merakta bırakan dizinin yeni sezonu için nefesler tutuldu Artık gri sayımına başlanan ikinci sezonla ilgili merak edilen pek çok detay var. Bilindiği gibi Yargı dizisinin ekibi geçtiğimiz günlerde yeni sezonun okuma provaları için bir araya gelmişti. Dizi ekibinin hemen hemen eksiksiz bir şekilde objektiflere yansıyan karesinde oldukça önemli bir detay gözlerden kaçmadı. Dizinin başrol oyuncusu, Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu’nun okuma provasında çekilen fotoğrafta yer almaması izleyicinin aklına ‘Ilgaz Savcı yeni sezonda olmayacak mı?’ sorusunu getirdi.

FOTOĞRAFTA YOK

Yargı dizisinin başrol oyuncularından biri olan ve Ilgaz Savcı karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu’nun dizinin yeni sezon okuma provasında çekilen karede yer almaması izleyiciyi meraklandırdı. Bilindiği gibi Yargı dizisinin ilk sezonunun kapanış sahnesi izleyiciyi bir hayli meraklandırmıştı. Ceylin’in üstü kanlı bir şekilde elindeki bıçakla kaldığı bir sahne ve Eren komiserin Ceylin’i sorguya çektiği sahne çok konuşulmuş ve bu sahne sonrasında ‘Ilgaz öldü mü?’ sorularına yanıt aranmaya başlanmıştı.

KAAN URGANCIOĞLU YARGI DİZİSİNDEN ÇIKTI MI?

Ekibin yeni sezon okuma provasında verdiği pozda yer almayan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu. Kaan Urgancıoğlu’nun fotoğraf karesinde olmaması bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından ‘Fotoğrafı çeken Kaan mı?’ şeklinde yorumlarla espriye vuruldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise yakışıklı oyuncunun yeni sezonda Yargı dizisinde yer almayacağına dair yorumlarda bulundu. Fakat Kaan Urgancıoğlu’nun neden fotoğraf karesinde olmadığı tam olarak bilinmese de dizinin yeni sezonunda rol almayacağına dair yapımcıdan veya oyuncunun kendisinden herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Ilgaz Savcı karakteriyle izleyici karşısına çıkan Kaan Urgancıoğlu’nun 2. sezonda da Yargı dizisinde aktif bir şekilde rol almaya devam etmesi bekleniyor.

KADROYA YENİ BİR İSİM DAHİL OLDU

Yargı dizisinin yeni sezonuna TRT ekranlarında yayınlanan ve kısa bir süre önce final yaparak ekrana veda eden Masumlar Apartmanı dizisinde Ege karakterine hayat veren Emir Özden dahil oldu. Genç oyuncunun Yargı dizisinde hangi karaktere hayat vereceği henüz bilinmezken son dönemin başarılı oyuncuları arasında olan Özden’in dizideki performansı merakla bekleniyor.

Başa dön tuşu