GENEL

Altın uzmanı İslam Memiş’ten olay sözler! Şu anda gıda ucuz, emlak ucuz, siz bir de Eylül’den sonrasını görün

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 20 Aralık tarihinde altın ve doların büyük çöküşünü Önceden tahmin etmiş ve vatandaşlara satın uyarısı yaparak dikkat çekmişti. Son dönemlerde isabetli tahminleri ile çok konuşulan ünlü Ekonomist, yatırım yapmayı düşünenler için Reçeteyi yazdı. İslam Memiş, katıldığı bir programda altın ve doların bundan sonraki akıbeti ile ilgili de önemli bilgilendirmeler yaptı.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar konusunda yaptığı tahminlerle, başarılı analizleri ile son dönemlerde dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Özellikle 20 Aralık’ta altın ve doların büyük çöküşünü Önceden tahmin eden İslam Memiş, bundan sonra yatırım araçları ile ilgili önemli tüyolarını vatandaşlarla paylaşacağını açıkladı. Katıldığı bir canlı yayında altın ve doların bundan sonraki arkadaşı ile ilgili de bilgi veren İslam Memiş, Reçeteyi yazdı.

EN AZ 4 MİLYON KİŞİ GÖÇ EDECEK

Ekonomist İslam Memiş, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve altın ve doların son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İnsanların enflasyon nedeniyle soyulduğunu söyleyen İslam Memiş, nakitsiz bir toplum yaratılmaya çalışıldığını dile getirdi. İstanbul için kötü haberi de veren İslam Memiş, önümüzdeki süreçte getirmekte güçlük çeken 4 milyon kişinin istanbul’dan göç edeceğini söyledi.

EYLÜL AYI İTİBARİYLE DAHA DA ACI OLACAK

Tüm dünyada tedarik anlamında büyük problemler yaşandığını dile getiren altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş Birgül şu anda dünyada insanlara Polyanna masalları anlatıldığını ifade etti. Ancak Eylül ayı itibariyle herkesin resesyonun ne demek olduğunu anlayacağını söyle yenmemiş, insanların bir an önce ekilebilir Tarım arazilerine yatırım yapmaları gerektiğini ifade etti. Gıda fiyatlarının şu an ucuz olduğunu Hatta Emlak fiyatlarının da çok ucuz olduğunu söyleyen Memiş Eylül ayını işaret etti.

DOLAR VE ALTINDA NELER OLACAK?

Vatandaşları dolara yatırım yapmamaları konusunda uyarmaya devam eden Memiş, doların bir yatırım değil ödeme aracı olduğunu hatırlattı. Katıldığı bir programda Kurtuluş reçetesini de anlatan İslam MEMİŞ, yatırım yapmak isteyenlerin mutlaka Altına yatırım yapması gerektiğine dikkat çekti. Şu anda altının değerli olduğunu ancak gelecek yıllarda daha da değer kazanacağını belirten İslam Memiş, 2050 yılında altın rezervlerinin tükeneceği Belki de daha önce biteceğini belirterek dünyanın üretimde altına ihtiyacı olduğunu söyledi. Şu anda çim dünyanın Tehlikenin farkında olmadığını belirten Memiş, ileride kimsenin para biriktirme imkanı olmayacağını da sözlerine ekledi.

Başa dön tuşu