SEYHAN

İşlettiği kıraathanede silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti

Adana'da işlettiği kıraathanede oyun oynadığı sırada silahlı saldırıya uğrayan Ergün Opcin hayatını kaybetti. Silahlı saldırıyı kahvehaneye motosikletle gelen iki kişiden biri gerçekleştirdi.

Adana’da 54 yaşındaki Ergün Opcin, işlettiği kıraathanede oyun oynadığı sırada motosikletle gelen 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Motosikletten inen 1 kişi tabanca ile Ergün Opcin’i vurdu. Saldırının ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı.

İŞLETTİĞİ KIRAATHANEDE ÖLDÜRÜLDÜ

Adana’da Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde öğle saatlerinde meydana gelen olayda kıraathane işleten 54 yaşındaki Ergün Opcin, arkadaşları ile oyun oynadığı sırada motosikletli iki kişi geldi. Motosikletli şahıslardan biri kahvehanenin içine kadar girerek masada oyun oynayan kıraathane sahibinin yanına yaklaştı ve belinden çıkardığı tabanca ile sırtına ateş etti. Şüpheli saldırının ardından koşarak kıraathane den çıktı ve kendisini bekleyen kişi ile birlikte Motosiklete binerek uzaklaştı.

Kıraathanede bulunanlar yaralıyı hastaneye kaldırmak için hemen ambulansa haber verdi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan kıraathane sahibi hastaneye kaldırıldı ancak doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri olay yerinden kaçan şüphelileri yakalayabilmek için çalışma başlattı.

Başa dön tuşu