MEDYA

İsmail Türüt’ün Sedat Peker’e yazdığı şarkı sözleri başına bela oldu

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’e doğum günü şarkısı yazan ünlü türkücü İsmail Türüt, ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne çağırıldı. Son dönemde yaptığı açıklamalar ve sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımlarla gündemden düşmeyen suç örgütü lideri Sedat Peker, adından sıkça söz ettiriyor. Kendisine yönelik operasyon sonrasında yurt dışına kaçan Peker’e doğum günü şarkısı yazan İsmail Türüt, bu sebeple ifade verdi.

Sedat Peker’e yönelik düzenlenen operasyon sonrasında çok sayıda ünlü isim daha önce Peker’le çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesaplarından kaldırmıştı. Türkiye’den kaçan ve yurt dışında olan Peker’e yakınlığıyla bilinen türkücü İsmail Türüt ise Peker’le bağını hiç koparmadı ve ona doğum günü şarkısı olarak ‘Siyaset bozdu keyfimizi’ isimli bir şarkı yazdı.

SEDAT PEKER’E DOĞUM GÜNÜ ŞARKISI

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in Türkiye’den yurt dışına kaçması ve sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar sonrasında çok sayıda ünlü isim kendisiyle olan fotoğrafları silmiş ve tüm bağını koparmıştı. Ancak ünlü türkücü İsmail Türüt, ne Peker’le olan fotoğraflarını kaldırdı ne de Sedat Peker’le bağını kopardı. Geçtiğimiz günlerde ise doğum günü için Sedat Peker’e bir şarkı yazdı ve yazdığı şarkıyı seslendirdi.

İFADEYE ÇAĞIRILDI

Ancak İsmail Türüt’ün yazdığı bu şarkı başına bela oldu. İsmail Türüt, hakkında yakalama kararı bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker’e doğum günü şarkısı yazdığı için ifadeye çağırıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne giderek ifade veren Türüt, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İSMAİL TÜRÜT’ÜN PEKER’E YAZDIĞI ŞARKININ SÖZLERİ

Sohbeti, muhabbeti benzer bala şekere

Bir türkü söyleyeyim reis Sedat Peker’e

Saygılarımı sunar, arzu hürmet ederim

Doğum gününü kutlar, yanağından öperim

Reisim sen gideli, deli gibiyim deli

Vallahi ağır oldu, ayrılığın bedeli

Vallahi ağır oldu, sensizliğin bedeli

Aradan kaç yıl geçti, gözüm seni arıyor

Kimle konuşuyorsam, seni bana soruyor

Tanıyan tanımayan seni bana soruyor

Seni bana soruyor

Siyaset bozdu bizim ağzımızın tadını

Adam sandıklarımın sildim artık adını

Bazı siyasetçiler kırılmasın kızmasın

Değiller Sedat Peker, konuşmasın yazmasın

Vatandaşlar da diyor, hep konuşsun susmasın

Uzaktan duruyorsun, izleyip görüyorsun

Ülkemin durumunu hep bana soruyorsun

Ha bu İsmail Türüt, sözlerini tartıyor

Ekonomik bunalım günden güne artıyor

 

Başa dön tuşu