SPOR

İsmail Yüksek Milli Takım forması giyecek

A Milli Takım maçları başlıyor. Uluslar Ligi’nde rakipleri Lüksemburg ve Faroe Adaları ile mücadele edecek olan A MİLLİ Takım’ın aday kadrosu geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Yeni formalarını tanıtan Milli takımımız aday kadrosundaki isimleri de paylaşmıştı. Aday kadrosunda yer alan ancak sakatlık yaşayan Salih Özcan’ın yerine Fenerbahçe’den İsmail Yüksek ve Ankaragücü’nden Tolga Ciğerci’nin kadroya dahil edildiği aktarıldı.

A Milli Takım aday kadrosunda olan ancak sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek olan Salih Özcan’ın yerine 2 yeni isim Milli takıma çağırıldı. Fenerbahçe’den İsmail Yüksek Ankaragücü’nden de Tolga Ciğerci, Milli takım kadrosuna dahil edilen yeni oyuncular oldu. İsmail Yüksek ve Tolga Ciğerci’nin kadroya dahil edildiği haberini Türkiye Futbol Federasyonu duyurdu.

SALİH ÖZCAN SAKATLANDI

A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi’nde rakiplerine karşı zorlu bir mücadele verecek. Lüksemburg ve Faroe Adaları ile oynayacağı maç öncesinde hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Milli takımımızın aday kadrosu da geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Milli takım aday kadrosunda yer alan Salih Özcan’ın yaşadığı sakatlık sebebiyle kadrodan çıkarıldığı öğrenildi.

İSMAİL YÜKSEK VE TOLGA CİĞERCİ A MİLLİ TAKIM’DA

Sakatlanan Salih Özcan yerine Fenerbahçe’den İsmail Yüksek, Ankaragücü’nden ise Tolga Ciğerci’nin Milli takıma çağrıldığı öğrenildi.

 

TFF’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), ‘ÛEFA Uluslar Ligi’nde Lüksemburg ve Faroe Adaları ile oynayacağı karşılaşmalar için bugünden itibaren TFF’nin Riva’daki tesislerinde toplanmaya başlayan A Milli Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapıldı. Takımı Borussia Dortmund’un Schalke 04 ile oynadığı karşılaşmanın ardından yapılan kontrollerde ayağında kemik ödemi saptanan Salih Özcan aday kadrosundan çıkarılırken, Ankaragücü’nden Tolga Ciğerci ve Fenerbahçe’den İsmail Yüksek, A Milli Takım aday kadrosuna dahil edildi.’ ifadelerine yer verdi.

Başa dön tuşu