GENEL

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1017 işçi alımı başvurusu ne zaman? GSB personel alımı kadro dağılımı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 1017 personel alımı yapacak. Duyuruyu bizzat Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptı. Bakan Kasapoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada alınacak personel sayısını duyurdu. Bakan Kasapoğlu’nun duyurusunun ardından GSB personel alımıyla ilgili araştırmalar hız kazandı. GSB personel alımı başvuruları ve kadro dağılımı yoğun bir şekilde araştırılıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 1017 personel alımı yapacak. Duyuruyu bizzat Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptı. Bakan Kasapoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada alınacak personel sayısını duyurdu. Bakan Kasapoğlu’nun duyurusunun ardından GSB personel alımıyla ilgili araştırmalar hız kazandı. GSB personel alımı başvuruları ve kadro dağılımı yoğun bir şekilde araştırılıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine 1017 yeni işçi alımı yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun duyurusu ile bakanlık bünyesindeki istihdam konusunda yeni açıklamalar yapıldı. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı 1017 işçi alımı başvurusu ne zaman başlıyor? Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı kadro dağılımı açıklandı mı? Sözlü sınav olacak mı? İşte tüm merak edilenler…

GSB 1017 İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayınla önemli bir duyuru paylaştı. Bakanlık bünyesindeki istihdam konusunda açıklamalarda bulunan Bakan Kasapoğlu, 767 sürekli temizlik işçisi, 144 engelli sürekli temizlik işçisi ve 106 eski hükümlü olmak üzere toplam 1017 sürekli işçi alımı yapılacağını bildirdi. İşçi alımı başvuruları ise 8-12 Ağustos 2022 tarihleri arasında esube.iskur.gov.ter internet adresi üzerinden alınacak. Diğer yandan hizmet noktalarından ve ALO 170 hattı üzerinden de başvuru yapılabilecek.

KURA ÇEKİMİ 31 AĞUSOS’TA

Yapılan başvuruların ardından Türkiye İşçi Kurumu tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adayların kura çekimi ise 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekim yeri Gençlik ve Spor Bakanlığı internet sitesinde yayımlanacak. Adaylar ise istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecek.

SÖZLÜ SINAV OLACAK MI?

Noter huzurunda yapılacak olan kura çekiminin ardından sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından belirlenecek tarihlerde sözlü sınava alınacak. Sözlü sınav yeri ve tarihleri ise www.gsb.gov.tr internet adresi üzerinden ilan edilecek.

 

Başa dön tuşu