GENEL

İstanbul-Hatay seferini yapan THY uçağında büyük panik! Lastik patladı, yolcuların durumu iyi mi?

Türk Hava Yolları İstanbul Hatay seferini yapan uçakta büyük panik. THY uçağının lastiği patladı. Peki, yolcuların sağlık durumu nasıl? THY İstanbul Hatay seferini yapan uçağa ne oldu?

Türk Hava Yolları’nın İstanbul Hatay seferini yapan uçakta büyük panik yaşandı. İstanbul’dan Hatay’a getirmek için havalanan uçak Hatay Havalimanı’na iniş yaptığı sırada lastiği patladı. Uçakta bulunan yolcular büyük korku ve panik yaşadı. İniş sırasında lastiği patlayan uçaktan yolcular güvenli ve sağlıklı bir şekilde tahliye edildi. Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün de olaya ilişkin açıklama yaptı.

İstanbul-Hatay seferini yapan THY uçağının lastiği patladı

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “TK2256 sefer sayılı İstanbul (IST) – Hatay (HTY) seferinde uçağımızın iniş sırasında lastiği patlamıştır. Bu patlamaya bağlı olarak uçağın iniş takımlarından birinde aşırı ısınma meydana gelmiş ve itfaiye ekipleri iniş sonrası duruma hızlı şekilde müdahale ederek soğutmayı sağlamışlardır. Misafirlerimiz ve ekiplerimiz güvenli şekilde uçaktan tahliye edilmiştir. Sağlık durumlarında bir sorun yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Başa dön tuşu