GENEL

İstanbul’da düğünde istek parça kavgası

İstanbul’da bir düğünde istek parça kavgası çıktı. Genç çiftin güzel başlayan düğünü istek parça kriziyle karakolda bitti. Her şey yolunda giderken istek şarkı yüzünden tartışma çıktı ve tartışma kavgaya dönüştü. Şarkı yüzünden birbirine giren kız tarafı ve erkek tarafının kavgası çevredekilerin cep telefonu kameralarına yansıdı. Genç çiftin en güzel günü karakolda son buldu.

Cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıyan istek şarkı kavgası görenleri şaşırttı. Herkes eğlenirken ve her şey yolunda giderken istek şarkı sebebiyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kız tarafı ve erkek tarafının istek parça yüzünden bir anda kavga etmeye başladığı görüldü. Kavga sonrasında düğün karakolda son buldu.

KIZ TARAFI VE ERKEK TARAFI BİRBİRİNE GİRDİ

Olay, İstanbul Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi’nde yaşandı. Dün gece F.Ş. ile B.Ş.’nin düğün törenine katılan davetliler kız tarafı ve erkek tarafının kavgasıyla büyük bir şok yaşadı. Düğünde halayda çalınacak şarkı yüzünden tartışma çıktığı öğrenildi. Gerginliğin giderek büyüdüğü anlarda tansiyon bir hayli yükselirken çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve kız tarafı ile erkek tarafı birbirine girdi.

DÜĞÜN KARAKOLDA BİTTİ

Oyun pistinde halay şarkısı yüzünden başlayan gerginlik giderek büyüdü. İstek parça yüzünden tartışmaya başlayan kız tarafı ve erkek tarafı tartışmanın giderek büyümesi üzerine tekme tokat kavga etti. Genç çiftin en mutlu günleri yaşanan kavga sebebiyle karakolda bitti.

KAVGA KAMERALARA YANSIDI

Salon düğünündeki kavga hem gelin ve damadı hem de düğündeki diğer davetlileri şaşkına çevirdi. Çevredekilerin cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde gelin ve damadın pistte halay çektiği anlarda gerginlik yaşandığı ve tarafların kavga ettiği görülüyor.

Başa dön tuşu