GENEL

İsyan Kapıda! Ekmek 7 TL Olacak!

Ekmek fiyatları İstanbul'da 7 TL'yi bulacak. Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar ekmek fiyatlarının 10 TL'yi de bulabileceğini söyledi.

5 liraya yükselerek tarihi bir ekonomik krizde olduğumuzu yüzümüze vuran ekmek fiyatları yılbaşından sonra 7 TL’yi geçecek!

Ekmeğin fiyatı 5 TL olmasına karşın maliyetleri karşılayamadı. Fırıncılar da ekmeğin fiyatının 5 TL’de uzun süre kalamayacağını ve yakında 7 TL’yi bulacağını söyledi.. Son zamla beraber 5 TL’ye çıkan ekmek fiyatlarına yeni zam geliyor.

Eskiden cebimizdeki 1 TL ile aldığımız hayati ihtiyaçlar olan su ve ekmek fiyatları artık isyan noktasına getirtmek üzere. Bu kış doğalgaz fiyatlarının da can yakacağı bilinirken 5 TL olarak isyan ettiren ekmeğe bir zam daha geliyor. Halk bu kış faturaları düşünürken ekmek fiyatlarına gelen zamla birlikte ne yapacağını şaşıracak.

10 TL’Yİ BULACAK!

Fırıncılar maliyet artışları dolayısıyla ekmeğin fiyatının 5 TL’de uzun süre kalamayacağını ve yakın zamanda 7 TL’ye çıkacağını belirtti. Fırıncılar açıklamasında un, maya ve elektrik gibi maliyet artışlarının üreticileri zorladığını belirtti.

Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar, “İstanbul’da ekmek fiyatları düzelmez. 7-8 lira olur. 7 lirayla da durmaz. Birer lira da artmayacak.. 7-8 liradan 10 liraya çıkacak” açıklamasını yaptı.

Başa dön tuşu