MEDYA

Jeffrey Dahmer’in Hapishane Gözlükleri Netflix Başarısı Sonrası Rekor Satışa Ulaştı!

Jeffrey Dahmer'ın hapishane gözlükleri Netflix serisinin başarısının ardından 150.000 dolara satılıyor!

Amerikali seri katil ve tecavüzcü Jeffrey Dahmer’ın belgeselini yayınlanan Netflix eleştirileri bir yandan sürse de Jeffrey Dahmer’ın hapishane de taktığı gözlükler rekor satışa ulaşıyor!

Netflix’te yayınlanan Canavar: Jeffrey Dahmer’in Hikayesi (Monster: The Jeffrey Dahmer Story) begleseli kurbanların aileleri tarafından tepki toplamıştı. Katilin kurbanlarının aileleri “Acıları sırf para kazanılsın diye yeniden gözümüzün önüne getirmeleri kabul edilemez” diyerek bir tartışma başlatmıştı.

Amerika’daki seri katil vakalarının yoğunluğu ve seri katillere duyulan sevgi tartışma konusuyken ABD yapımı seri katil belgeselleri Netflix ile iyice başarıya ulaşıyor. Ancak bu durum tartışma yaratıyor. Bu belgesellerin Netflix ile özendirici bir popülariteye ulaştığı, kurbanların ailelerine ise travma yaşattığı tartışmaları sürerken korkunç bir gerçek daha geldi.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story belgeselindeki seri katil ve tecavüzcü Jeffrey Dahmer’ın hapishane de taktığı gözlükler yeniden üretilmeye başlandı. Gelen popülarite ve talepler üzerine Jeffrey Dahmer’ın hapishane gözlükleri Netflix serisinin başarısının ardından 150.000 dolara satılmaya başlandı.

Jeffrey Dahmer’ın hapishane gözlüklerinin hızla rekor satışa ulaştığı da konuşuluyor.

Başa dön tuşu