MEDYA

Kızına şiddet uyguladığı iddia edilen Reha Muhtar’dan ilk açıklama

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar’ın 13 yaşındaki kızları Mina Deniz’e şiddet uyguladığını iddia ederek şikayette bulunmuş ve mahkemeye başvurmuştu. Ara kararını veren mahkeme ise Mina Deniz’in velayetini 2 ay süreyle anne Deniz Uğur’a verdi. Davayı kazanan Uğur, eski eşi Reha Muhtar’ın 13 yaşındaki kızına bağırdığı anlara ait olan ses kaydını sosyal medya hesabından paylaştı. Tepki çeken ses kaydının ardından Reha Muhtar’dan ilk açıklama geldi.

Kızına bağırdığı anlara ait ses kaydı sosyal medyanın gündemine oturan ve tepki üstüne tepki alan Reha Muhtar, konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Kızının uyuşturucu bağımlısı biriyle görüştüğünü söyleyen Muhtar, ‘Bir baba olarak ona 5 dakika süre veriyordum.’ dedi. Kızına şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen Muhtar, bu iddiaları kabul etmemiş ve eski eşi Deniz Uğur hakkında çeşitli iddialarda bulunmuştu.

TEPKİ ÇEKEN SES KAYDI

Kızının geçici velayeti kendisine verilen oyuncu Deniz Uğur, eski eşinin kendisi hakkındaki iddialarının ardından sosyal medya hesabından kızı ve Reha Muhtar’a ait bir ses kaydı yayınladı. Eski eşinin kızına bağırdığı anlara ait ses kaydını paylaşan Uğur, ‘Elim ayağım titriyor şu an! Dünyanın en iyi babası, öyle mmi? Peki, herkes duysun öyleyse… Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi. Diğer sesi de çok iyi tanırsınız. Allah’ın laneti karanlığa hizmet edenlerin üzerine olsun. Allah cezanızı versin.’ notunu düştü.

REHA MUHTAR’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Paylaşılan ses kaydının ardından sosyal medyadan açıklama yaparak kendisini savunan Reha Muhtar ise ‘Benim oğlum ve kızım 7 yıl yasaklı maddelerin kullanıldığı, renkli akvaryum balıklarının ısmarlandığı evde büyüdüler. Kızımın fazla dozdan uyuşturucu kullanıp hastaneye kaldırılan ‘Kabal’ isimli kullanıcıyla görüşmemesi için 5 dakika süre verme hakkım ve sorumluluğum yok mu baba olarak?’ ifadelerini kullandı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI

Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar’ın 13 yaşındaki kızları Mina Deniz Muhtar’a şiddet uyguladığını iddia ederek dava açtı. Davada ara kararını açıklayan mahkeme, Reha Muhtar ve Deniz Uğur’un müşterek 2 çocuğundan biri olan Mina Deniz Muhtar’ın 2 ay süreyle geçici velayetinin anne Deniz Uğur’a verilmesine ve Reha Muhtar’ın 2 ay süreyle kızına yaklaşmaması, hakkında hakaret içerikli söylemde bulunmamasına karar verdi. Reha Muhtar, karara uymaması halinde ilk ihlalde 3 günden 10 güne, 2. ihlalde ise 15 günden 30 güne kadar zorlama hapisle cezalandırılacak.

 

 

Başa dön tuşu