YAŞAM

KIZILAY DOSTLARINA ÖDÜL

Başkan Saygılı, beraberinde yönetim kurulu üyesi Niyazi Çetinkaya ile ziyaret ettiği SASA’da, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mehmet Şeker tarafından konuk edildi.

 

“Afetlerde ve olağan dönemde ihtiyaç sahipleri ve korunmasızlara yönelik yardım sağlamak, toplumda yardımlaşmayı geliştirmek, güvenli kan teminini gerçekleştirmek ve zarar görebilirliği azaltmak” misyonuyla hizmet veren, son olarak dünyayı adeta kasıp kavuran koranavirüsle mücadelede yine halkın yanında olan Kızılay, bu faaliyetlerine destek veren kişi ve kuruluşları unutmuyor. 

İnsani yardım hizmetinde dünyaya moral olan insanların en zor anlarında yanındaki kuruluş olarak sorumluluklarını yerine getiren Kızılay’ın Adana Şube Başkanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, SASA Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şeker’e, faaliyetlerine katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti

Dr. Mehmet Şeker ise Kızılay’ın önemine vurgu yaparak, bundan sonraki dönemde de her zaman bu kurumla kol kola hizmete katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi. 

Başa dön tuşu