MEDYA

Kaan Boşnak ifşa olan mesajlarıyla ağızları açık bıraktı: ‘Hamile bırakayım seni’

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun solisti Kaan Boşnak’ın özel hayatı gündemden düşmüyor. Eski eşi Başak Ceylan Torun, Kaan Boşnak’tan şiddet gördüğünü iddia etmişti. Son günlerde şiddet iddialarıyla gündeme gelen Kaan Boşnak’ın daha önce gündem olan mesajları tekrar ortaya çıktı. Boşnak’ın ifşa olan mesajları görenlerin ağzını açık bırakıyor. Kaan Boşnak’ın bir kadına gönderdiği mesajları yeniden ortaya çıktı ve sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Kaan Boşnak, daha önce ifşa olan mesajlarıyla yeniden gündemde. Eski eşine şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen şarkıcının daha önce bir kadına attığı mesajlar yeniden paylaşılmaya başlandı. Boşnak’ın gönderdiği mesajları görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Atılan mesajlarda Boşnak’ın bir kadına ‘Hamile bırakayım seni’ dediği görüldü.

ŞİDDET İDDİASI

Yüzyüzeyken Konuşuruz’un solisti Kaan Boşnak, özel hayatıyla magazin manşetlerinin en üst sırasında. Boşnak’ın eski eşi Başak Ceylan Torun, eski eşinin kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. 2020 yılında organizatör Başak Ceylan Torun’la nikah masasına oturan Kaan Boşnak, şimdilerde şiddet iddialarıyla gündemde. Çiftin Ali Kutluhan isminde bir çocukları bulunuyor. Başak Ceylan Torun, Kaan Boşnak’ın kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek hukuki işlemleri başlatacağını belirtmişti.

İFŞA OLAN MESAJLARI TEKRAR GÜNDEMDE

Başak Ceylan Torun’un Kaan Boşnak hakkındaki şiddet iddiası çok konuşulmuştu. Günlerdir sosyal medyanın gündeminden düşmeyen iddialarla ilgili Torun, ‘Bu zamana kadar ailem ve çocuğum zarar görmesin diye hep sustum, açıklama yapmadım. Artık oğluma, kendi aileme ve bana yaşatılan üzücü durumları açığa kavuşturmak üzere avukatlarım ile gerekli hukuki işlemleri başlatacağız.’ ifadelerine yer vermişti. Günlerdir gündemden düşmeyen şiddet iddialarıyla manşetlerdeki yerini koruyan Kaan Boşnak’ın geçmişte bir kadına attığı mesajlar d tekrar gündeme geldi. Daha önce ifşalanan mesajları tekrar gündeme gelen Boşnak’ın söz konusu mesajlarda bir kadına, ‘Seni beyaz sütyeninle hamile bırakayım’, ‘Çocuklarımı doğur’, ‘İçine bebe koyayım’ gibi ifadeler kullandığı görüldü.

Başa dön tuşu