MEDYA

Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz aşklarını böyle ilan etti

Geçtiğimiz haftalarda Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığına dair iddialar ortaya atılan Yargı’nın Ceylin’i güzel oyuncu Pınar Deniz, ilk kez sevgilisiyle görüntülendi. Aşk dedikoduları magazin manşetlerine bomba gibi düşerken Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz’den ilk görüntü geldi. Ünlü çift Melike Şahin konserine el ele gelerek aşklarını herkese ilan etti.

Aşk yaşadıklarına dair iddialar geçtiğimiz haftalarda magazin manşetlerine yansıyan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’dan ilk kare geldi. Harbiye Açıkhava’da düzenlenen Melike Şahin konserine el ele gelen Deniz ve Yıldırım, aşklarını ilan etti. İlk kez beraber görüntülenen ve el ele kameralara poz veren ünlü çiftin bu görüntüleri sosyal medyanın gündemine yerleşti.

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz, meslektaşı Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açtı. Geçtiğimiz haftalarda aralarında aşk başladığı iddia edilen ve magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü çift bu iddiaları el ele verdikleri pozlarla doğruladı. İlk kez beraber ve el ele görüntülenen çiftin keyifli halleri de gözlerden kaçmadı.

‘HER ŞEY GÜZEL GİDİYOR’

Harbiye Açıkhava’da düzenlenen Melike Şahin konserine gelen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, kameralara el ele pozlar verdi. İlk kez beraber görüntülenen ve el ele kameralar karşısına geçen oyuncu çiftin mutlulukları yüzlerinden okundu. Basın mensuplarıyla sohbet eden çiftten Kaan Yıldırım, ‘Her şey gayet yolunda, keyfimiz çok yerinde’ ifadelerini kullanırken Pınar Deniz ise ‘Her şey güzel gidiyor’ açıklamasında bulundu.

YİĞİT KİRAZCI İLE İLİŞKİSİNİ NOKTALAMIŞTI

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, yaz aylarının başında Hande Erçel ile yollarını ayırmıştı. Pınar Deniz ise geçtiğimiz Şubat ayında bir süredir birliktelik yaşadığı oyuncu Yiğit Kirazcı ile ilişkisini noktalamıştı. Uzun süredir beraber oldukları konuşulan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım’dan iddialarla ilgili bir açıklama gelmemiş ve çift iddialar karşısında suskun kalmıştı. Melike Şahin konserinde ilk kez el ele görüntülenen ünlü çiftin bu görüntüleri sosyal medyanın da en çok konuşulan konularından biri oldu.

Başa dön tuşu