SARIÇAM

Kadın, toplumun birleştirici unsurudur

“Değerli kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diyen Başkan Uludağ, bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladığını ifade etti. Kadınların, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini de dileyen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Kadın, bir toplumun koruyucu birleştirici unsurudur. Sarıçam’ı güzelleştirmek, modern bir hale getirmek için özellikle Sarıçamlı kadınlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Sarıçam’ın Adana’nın parlayan yıldızı olması için, biz de Sarıçam Belediyesi olarak kadınlarımıza yönelik hazırladığımız proje ve eylemlerle bu ihtiyaçların giderilmesine katkıda bulunuyoruz” dedi.

‘KADIN VARSA DEMOKRASİ VAR’

Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınların ülkenin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rollerinin olduğunu hatırlatan Başkan Uludağ, mesajında şunlara değindi:

“Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak bir önemi olan, sevgiyi, nezaketi, inceliği öğreten yine kadınlarımızdır. Ailesine katkı sağlamak uğruna nasır tutmuş elleriyle, şehit evladını vatan toprağına uğurlarken döktüğü gözyaşlarıyla, umudun hiç eksik olmadığı bakışlarıyla, duanın ve iyi dileklerin çağlayan gibi aktığı sözleriyle kadınlar milletimizin ruhu olmuştur. Günümüzde kadınlarımızın maalesef hak ettikleri ilgiyi, desteği saygıyı yeterince gördüklerinden bahsetmemiz çok zordur. Şu unutulmasın ki biz erkekler, kadınlar olduğu sürece varız… Umarım artık kadına şiddet ve taciz son bulur… Dünyamızı baharlaştıran kadınlarımızın değeri paha biçilemez… Sözlerimi ‘Kadın varsa demokrasi var’ diyerek noktalarken tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en derin saygılarımla kutluyorum. ”

Başa dön tuşu