GENEL

UĞUR MUMCU’NUN 27. ÖLÜM YILDÖNÜMÜ KONSERİ

17 Ocak 2020 Cuma akşamı saat 20:00’de Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu’nda gerçekleşecek olan konseri, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Genel Müzik Direktörü ve  Orkestra Şefi Rengim GÖKMEN yönetecek.

     Bu haftaki konserde, 2015 yılında kurulan, İzmir Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA) grup şeflerinden oluşan “SAYGUN QUARTET” grubu solistleri; Deniz TOYGÜR CONUS (keman), Özge ÖZERBEK (keman), Yağmur TEKİN (viyola), Yusuf ÇELİK (viyolonsel) ve Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Selva ERDENER (soprano), Ezgi Görkem YILDIRIM(soprano), Tuğba MENKAL DEKAK(soprano), Emre AKKUŞ(tenor) ve Cem SEVGİ(trompet) solist olarak yer alacaklar. Ayrıca solistlere Koro Şefi Anıl AYDIN şefliğinde, Mersin Devlet Opera ve Balesi Korosu eşlik edecek

     Programda Ç.D.S.O. eşliğinde “SAYGUN QUARTET” grubu L.SPOHR’in “Kuartet Konçertosu”nu seslendirecekler. 1965 İstanbul doğumlu Mimar Sinan Üniversitesi Bestecilik Bölümü mezunu Hasan UÇARSU”yun “Sakıncalı Piyade” ve  Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Anasanat Dalında Öğretim Görevliği yapan Turgay ERDENER’in “Uğur Mumcu Kantatı” adlı eserlerini Adana’da ilk seslendirilişini gerçekleştirecekler. 

Başa dön tuşu