MEDYA

Kansere yakalanan Hakan Özoğuz sağlık durumunu anlattı!

Lenfomaya yakalandığı haberi ile hayranlarını üzen Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Athena grubunun gitaristi ve solisti Gökhan Özoğuz’un ikiz kardeşi olan Hakan Özoğuz lenfomaya yakalandığı haberi ile hayranlarını üzülmüştü. Lenf kanseri olan Hakan Özoğuz sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu Nokia

11 Ağustos’ta açıklamıştı

Hakan Özoğuz, 11 Ağustos’ta sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak tedavisi nedeniyle bir süre konserlere katılamayacağını duyurmuştu. şu anda tedavisinin iyi ilerlediğini belirten Hakan Özoğuz, “Daha önce de paylaşmış olduğum rahatsızlığımın tedavisinden dolayı önümüzdeki konserlerin bazılarında yer alamayabilirim. Sahalarda görüşmek üzere arkadaşlar” dedi.

Sosyal medya hesabından son sağlık durumunu anlattı

45 yaşındaki Şarkıcı Hakan Özoğuz sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu. Öncelikle kendisine Şifa dileyen herkese teşekkür ederim Hakan Özoğuz “Senelerdir sessiz bir şekilde izlenen hastalık, tedavi aşamasına geldiği için gerekenler yapılmakta ve iyi de geçiyor. Aralarda konserlerde birlikte olmaya devam edeceğiz. Görüşmek üzere…” dedi.

Başa dön tuşu